Opublikowano 11 Lutego 20224 l Witam!Mam pytanie do kolegów ,którzy są bardziej obeznani w temacie, a mianowicie posiadam felgi z a4b7 16" i chcę przerzucić do a4 b8 i tu problem.Otwór centrujący większy w b8.Jakaś rada .Pozdrawiam
Opublikowano 11 Lutego 20224 l 14 minut temu, amperek napisał: Witam!Mam pytanie do kolegów ,którzy są bardziej obeznani w temacie, a mianowicie posiadam felgi z a4b7 16" i chcę przerzucić do a4 b8 i tu problem.Otwór centrujący większy w b8.Jakaś rada .Pozdrawiam Roztoczyć centralny otwór, albo dać odpowiedni dystans.
Opublikowano 11 Lutego 20224 l Autor Liczyłem po cichaczu,że DEV odp.Dzięki .Mam prośbę DEV podasz info.na temat tego dystansu ,bo ja zielony w tej materii
Opublikowano 11 Lutego 20224 l Autor Boże Ty mnie o takie rzeczy ?Auto seria .Fele ori Audi ot tyle wiem.
Opublikowano 11 Lutego 20224 l 1 minutę temu, amperek napisał: Boże Ty mnie o takie rzeczy ?Auto seria .Fele ori Audi ot tyle wiem. To sprawdź, bo to ważne przy doborze dystansow
Opublikowano 11 Lutego 20224 l 3 minuty temu, amperek napisał: Boże Ty mnie o takie rzeczy ?Auto seria .Fele ori Audi ot tyle wiem. Jak ORI felga to od wewnątrz powinno być napisane jej ET.
Opublikowano 11 Lutego 20224 l Autor Dev.Napisałem do mechanika w sprawie tego ET.Jak będę znał zaraz przekażę info.A czy może posiadasz w swym ,,asortymencie,, owe dystanse,bo na aaa.... to jednak loteria.
Opublikowano 11 Lutego 20224 l W Twoim przypadku potrzebne są dystanse na tzw. Ujemnym centrowaniu, tj gdy piasta ma większą średnicę od otworu centralnego felgi. Dystans musi mieć w tym przypadku grubość minimum 14mm i teraz wszystko zależy od ET
Opublikowano 11 Lutego 20224 l Autor Ok.Ale z tym ET musimy poczekać do jutra-ja niestety nie znam. Ale jak co to można od Ciebie nabyć ?
Opublikowano 11 Lutego 20224 l 2 minuty temu, amperek napisał: Ok.Ale z tym ET musimy poczekać do jutra-ja niestety nie znam. Ale jak co to można od Ciebie nabyć ? Nie mam takich, trzeba poszukac
Opublikowano 11 Lutego 20224 l Autor Dobrze,ale jak będziesz znał ET to dobierzesz mi odpowiedni dystans ,no i producenta .Bo z tego co czytam to cóż...MAESTRO jesteś w tym temacie. Mogę liczyć na twą pomoc?PŚ.Właśnie mechanik dał info,że jutro mi podać te ET.
Opublikowano 13 Lutego 20224 l Możesz dać 15 na przód i 20 na tył plus dłuższe śruby. Z tym że musisz teraz poszukać takich dystansow jak trzeba Edytowane 13 Lutego 20224 l przez Dev
Opublikowano 13 Lutego 20224 l Autor Dev.Dzięki za pomoc,ale dla mnie jako laika w tej materii,,to trzeba odpowiednich dystansów ,, to już Mount Everest dla mnie tzn. choć jakiego producenta,co by mi się to w trasie/Łódź-Berlin/ nie u...biało.Rozwiązanie tymczasowe do czasu kupna odpowiednich felg wraz z kapciami do b8.Ja wiem, że to najlepsze wyjście ,ale pewnych spraw się nie przeskoczy.
Opublikowano 13 Lutego 20224 l 1 godzinę temu, amperek napisał: Dev.Dzięki za pomoc,ale dla mnie jako laika w tej materii,,to trzeba odpowiednich dystansów ,, to już Mount Everest dla mnie tzn. choć jakiego producenta,co by mi się to w trasie/Łódź-Berlin/ nie u...biało.Rozwiązanie tymczasowe do czasu kupna odpowiednich felg wraz z kapciami do b8.Ja wiem, że to najlepsze wyjście ,ale pewnych spraw się nie przeskoczy. Zadzwoń do tej firmy: www.dystom.pl
Opublikowano 13 Lutego 20224 l Autor Jeszcze raz podziękowania dla DEV.Pełna profesjonalka,aby więcej takich forumowiczów.