J4CHU Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Jeśli ktoś jest ciekaw co się dzieje z samochodem, to zapraszam do obserwowania na fb, tam wrzucam coś zdecydowanie częściej Edytowane 30 Lipca przez J4CHU Aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Fajne zrobione auto. Odwiedziłem FB i wiesz ten gril nie jest od S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4CHU Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Rob@k napisał: Fajne zrobione auto. Odwiedziłem FB i wiesz ten gril nie jest od S4. Dziękuję bardzo Co do grilla dziękuje za zwrócenie uwagi, faktycznie, nie przyjrzałem się, ale był za śmieszne pieniądze i kupowany z myślą o zrobieniu plastra miodu z RS6, więc szczerze powiedziawszy w tym wypadku mi wszystko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi