Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 Limousine S line 2.0 35 TFSI 150KM 2021 Terra Gray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W lutym odebrana z salonu Audi w Trójmieście, trafił się fajny egzemplarz z marca 2021 z niskim przebiegiem (11k km).
Wyposażenie powiedziałbym nie biedne i nie bogate, czyli: zewnętrzny S line, w środku sportowe fotele + tapicerka Alcantara-skóra, koła 19" (zmieniłem na 18", widoczne na zdjęciach), Virtual Cockpit (niestety bez HUD), pakiety: Comfort, Travel, Technology, Exterior, pakiet systemów wspomagających miasto, Audi parking system plus, LED (bez Matrixów).

Po 2 mies. mogę powiedzieć, że zakup w 100% udany, prowadzi się cudownie, komfort jazdy (po zejściu do 18") jest ok. Przy 14k km byłem w serwisie odnośnie skrzypienia w drzwiach kierowcy (pomogło nasmarowanie prowadnic w szybie) + przy okazji wymiana olej silnikowego i filtra. Myślałem, żeby wymieniać co 15k km przy jeździe w mieście, spotkałem się też z opiniami, że lepiej co 10k km. Jestem ciekawy waszego zdania na ten temat.
Poza tym zmieniłem koła z 19" na 18" (komfort + wizualne preferencje) i nałożyłem powłokę grafenową.

Będę wdzięczny za każdą wskazówkę i/lub info co warto wiedzieć i o co dbać lepiej, niż Audi to zaleca (tu przykład wymianu oleju, wg mnie 30k km to zbyt rzadko). Poniżej fotki (niestety nie mam żadnych "profesjonalnych" ze środka, trzeba zrobić!)

20220323_161742.thumb.jpg.99e35075d1ac99d5959bdd45d59c35eb.jpg

20220323_103047.thumb.jpg.2877dc9909fc1ce8c8850396a97c4b80.jpg

20220127_163040.thumb.jpg.f0d9ee2ee54d7d1048425884225deaa6.jpg

Opublikowano

Gratulacje! :thumbup1:

Ładny kolor i wyposażenie także niczego sobie. Szerokiej drogi i  bezawaryjnej jazdy!

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

Świeża, piękna sztuka:thumbup1:

Wielu km komfortowej i bezpiecznej jazdy

kolor świetny

Edytowane przez pit07

Opublikowano

bardzo ładna sztuka, plusik ode mnie za sedana, co do wymiany oleju to wymieniaj co 10.000 i będzie służyć długo :thumbup1: