sosim Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Cześć, W lutym odebrana z salonu Audi w Trójmieście, trafił się fajny egzemplarz z marca 2021 z niskim przebiegiem (11k km). Wyposażenie powiedziałbym nie biedne i nie bogate, czyli: zewnętrzny S line, w środku sportowe fotele + tapicerka Alcantara-skóra, koła 19" (zmieniłem na 18", widoczne na zdjęciach), Virtual Cockpit (niestety bez HUD), pakiety: Comfort, Travel, Technology, Exterior, pakiet systemów wspomagających miasto, Audi parking system plus, LED (bez Matrixów). Po 2 mies. mogę powiedzieć, że zakup w 100% udany, prowadzi się cudownie, komfort jazdy (po zejściu do 18") jest ok. Przy 14k km byłem w serwisie odnośnie skrzypienia w drzwiach kierowcy (pomogło nasmarowanie prowadnic w szybie) + przy okazji wymiana olej silnikowego i filtra. Myślałem, żeby wymieniać co 15k km przy jeździe w mieście, spotkałem się też z opiniami, że lepiej co 10k km. Jestem ciekawy waszego zdania na ten temat. Poza tym zmieniłem koła z 19" na 18" (komfort + wizualne preferencje) i nałożyłem powłokę grafenową. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę i/lub info co warto wiedzieć i o co dbać lepiej, niż Audi to zaleca (tu przykład wymianu oleju, wg mnie 30k km to zbyt rzadko). Poniżej fotki (niestety nie mam żadnych "profesjonalnych" ze środka, trzeba zrobić!)
Muskel1 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Gratulacje! Ładny kolor i wyposażenie także niczego sobie. Szerokiej drogi i bezawaryjnej jazdy! Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Muskel1 1
pit07 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Świeża, piękna sztuka Wielu km komfortowej i bezpiecznej jazdy kolor świetny Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez pit07 1
marcin_o23 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 bardzo ładna sztuka, plusik ode mnie za sedana, co do wymiany oleju to wymieniaj co 10.000 i będzie służyć długo 1
Rekomendowane odpowiedzi