Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie końcówki wydechu audi a4 b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany mam w planach jakby wymienić same końcówki wydechu. Chciałbym tylko efekt wizualny dlatego nie szukam jakiś drogich. Te moje już nadszarpał ząb czasu ale głównie chodzi mi o to, że one na końcu są wykrzywione w dół. Całe chrom nie bardzo mnie przekonują dlatego chciałbym coś podobnego jak na zdjęciu. Ktoś przeprowadzal taki zabieg? Uciąć równo, wsadzić, zacisnąć opaską i gotowe?  Będzie w ogóle za co złapać, czy raczej nie podjedzie takie coś? 20220122_154550.thumb.jpg.fe5ee4b8e391a1f9626c7a24e25c509c.jpg

IMG_20220416_154248.jpg.720f1817ff63d793b52c8dd28979c449.jpg

Edytowane przez kubicv10

Opublikowano

Moim zdaniem agro-tuning

Opublikowano
  • Autor

Nie chodzi mi głównie o te na zdjęciu ale żeby nie były w chromie bo jakoś do mnie nie przemawiają. Te co są teraz na aucie to nie są za ciekawe, nie wyglądają ładnie :/

Opublikowano

Masz 'krany' do dołu bo układ jest bez DPFa i kopci / norma Euro 3/.

Końcówki to temat rzeka , musisz sam wybrać jakie Ci pasują. Średnica zewnętrzna 90 mm już będzie wyglądać przyzwoicie , tyle że nie do tego dyfuzora ponieważ wyoblenia w dyfuzorze na obecne końcówki są dość małe i pasują do obecnych ale nie do takich jakich chcesz zapodać.

Edytowane przez dekiel 13

Opublikowano
4 minuty temu, dekiel 13 napisał:

Masz 'krany' do dołu bo układ jest bez DPFa i kopci / norma Euro 3/.

W B7 wszystkie śmierdziuchy miały kominy skierowane ku dołowi, zarówno te z dpfami jak i te bez. Odróżnić je mogłeś po sadzy na kominach, te z dpfami były czyste bez sadzy:wink:

Opublikowano
1 minutę temu, Muskel1 napisał:

W B7 wszystkie śmierdziuchy miały kominy skierowane ku dołowi, zarówno te z dpfami jak i te bez. Odróżnić je mogłeś po sadzy na kominach, te z dpfami były czyste bez sadzy:wink:

Poszli na łatwiznę i klepali wszystkie takie same ale wiekszość jeszcze z Euro 3.

Co do DPFa to wiem , bo miałem e 92 330d .

Opublikowano
10 minut temu, dekiel 13 napisał:

Poszli na łatwiznę i klepali wszystkie takie same ale wiekszość jeszcze z Euro 3.

Co do DPFa to wiem , bo miałem e 92 330d .

Dokładnie. 

Opublikowano
  • Autor

A jakbym się zdecydował, to bez spawania da się to ogarnąć? Czy jak wytnę te końcówki chrom to już nie będzie za co złapać? Czy będę musiał dospawac kawałek rury + rezac w dyfuzorze. Ps. W kodach Wyposażenia mam  0GG Norma emisji EU4

Edytowane przez kubicv10