Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Nie działa ustawianie lusterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi ustawianie lusterek :confused4: bezpiecznik wporzo. Moze być jakaś prosta przyczyna tego czy jednak trzeba sie wziąś za sprawdzenie silniczków czy rozbieranie drzwi?

Opublikowano

bez zdjecia boczków sie nie obedzie raczej, sprawdz przycisk sterowania.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

To ja odświeżę wątek, a więc też mi nie działa ustawianie lusterek i chciałbym najpierw się dowiedzieć, gdzie znajduje się bezpiecznik od lusterek, bo szukałem z boku przy drzwiach i tam go nie ma! Najpierw tam bym chciał zajrzeć, ale nie wiem gdzie one są! :confused4:

Opublikowano

W spisie bezpieczników nie widzę odrębnego dla lusterek. Sprawdź czy któryś nie jest przepalony. Ściągawka:

Ts1k39T9.jpgTs1k4yb9.jpg

Opublikowano

Mamy tą samą chyba książkę, ale spójrz na stronę 350,351 tam jest skrzynka główna przekaźników (A) i numer 11,12 w opisie obok jest sterownik lusterka z funkcją odchylania! No nie jest to może bezpiecznik, ale przydałoby się to sprawdzić! A teraz, w którym miejscu w samochodzie się to znajduje?

Opublikowano

Tak to ta sama książka. Na stronie 352 jest rozmieszczenie sterowników i zespołów elektrycznych.

Opublikowano

na tą stronę nie zaglądałem i wynika z tego że się znajduje pod kokpitem z lewej strony. Jutro tam zajrzę, na razie dzięki! Jak mi się uda to zrobić i będzie to, to się pochwalę! :wink4:

Pozdrawiam!!! :hi:[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 20:10_________________________________________________Tak jak mówiłem napiszę co było! A więc odłączyła się wtyczka w drzwiach kierowcy.

I wszystko jest okey!!! :)

• 4 tygodnie później...