mateusz.oraczewskiA4 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 cześć, chodzi o a4 b8 z 2009r są tylne czujniki parkowania w aucie i chodzi mi czy będzie też się wyświetlało tak jak na tym foto: pytam bo będę patrzył dopiero w sobotę pewien egzemplarz i chciałbym się dowiedzieć jak to rozpoznać czy będzie ta wizualizacja jeszcze przed oględzinami auta czy da się to dowiedzieć? wiem że na miejscu bym to sprawdził ale jeszcze nie zdecydowałem się na pewno na oglądanie tego auta a chce wiedzieć przed, jak ktoś się na tym zna to proszę o info
Muskel1 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Jeżeli nic nie było kodowane i wszystko jest w fabrycznym stanie to nie będziesz miał wizualizacji przy tylko tylnych czujnikach pdc. W tym roczniku i modelu można pomimo obecnych tylko tylnych czujników, uruchomić wizualizację kodowaniem. W MMI 3G będzie dodatkowo wyświetlał szare pole przed przednim zderzakiem, ale te pola będą nieaktywne bo brak czujników z przodu. 1
mateusz.oraczewskiA4 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2022 7 godzin temu, Muskel1 napisał: Jeżeli nic nie było kodowane i wszystko jest w fabrycznym stanie to nie będziesz miał wizualizacji przy tylko tylnych czujnikach pdc. W tym roczniku i modelu można pomimo obecnych tylko tylnych czujników, uruchomić wizualizację kodowaniem. W MMI 3G będzie dodatkowo wyświetlał szare pole przed przednim zderzakiem, ale te pola będą nieaktywne bo brak czujników z przodu. ok dzięki za odpowiedź, a to ogarnie się vcdsem?
wojtek26 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Wszystko zalezy chyba od modułu czujników PDC, ja ma fabryczne tylne i niestety nie można aktywować wyświetlania, sterownik nie przyjmuje kodowania
Muskel1 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 12 minut temu, wojtek26 napisał: Wszystko zalezy chyba od modułu czujników PDC, ja ma fabryczne tylne i niestety nie można aktywować wyświetlania, sterownik nie przyjmuje kodowania Jakie masz radio? 1
wojtek26 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 W dniu 10.08.2022 o 10:33, Muskel1 napisał: Jakie masz radio? Ja mam MMI2G high
mateusz.oraczewskiA4 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Grzebałem w necie to widziałem że ludzie nawet sobie aktywują na tych czerwonych wyświetlaczach te wizualizacje heehee
Rekomendowane odpowiedzi