Jump to content
IGNORED

jaki warsztat w lublinie i okolicach jesli chodzi o klime???

Recommended Posts

Posted

jak w temacie co sadzcie o auto mechanika Wisniewski na ul Związkowej? Czy mozna im zaufac i oddac auto tam zeby zrobili przeglad klimy?

Koles sprawdzil mi tam cisnienie w ukladzie i bylo na poziomie kolo 3 barow wiec pewnie czynnika nie ma bylo to podczas wylaczonego auta ale wczesniej bylo przejechane kolo 100km i twierdzil mechanik ze powinno byc conajmniej 4-5 barow lub nawet 12.

Musze sie wybrac do jakiegos dobrego mechanika (jakiego polecacie od spraw klimy) ale takiego ktory zreperuje auto a nie powie ze wg niego jest wszystko ok.

pozdr

Posted

Ja z klimą zawsze jeżdże na przeglądy na Wrońską.I nigdy nie było problemu.Szybko i przyjemnie.Także polecam

Posted

wronska to dobry adres,jezdze tam zawsze z autami klientów

Posted

w takim razie pytanko jakie ceny za sprawdzenie (komputer) i ewentualne naprawy (dobicie czynnika ewentualnie dolewka oleju)?

pozdr

Posted
twierdzil mechanik ze powinno byc conajmniej 4-5 barow lub nawet 12.

Po stronie niskiego ciśnienia?

Popukaj się mu w głowkę.

Guest Iceman
Posted
twierdzil mechanik ze powinno byc conajmniej 4-5 barow lub nawet 12.

Po stronie niskiego ciśnienia?

Popukaj się mu w głowkę.

cisnienie na postoju może dojść do (7-8)atm nieraz wiecej ,wszystko zależy od temperatury na zewnątrz, przy 5-10 stopni na zewnatrz około 2-3,5 atm wiec nimusi sie pukac w głowe :rotfl: oczywiscie przy wyłaczonym silniku :bicz:

Posted
Ja z klimą zawsze jeżdże na przeglądy na Wrońską.I nigdy nie było problemu.Szybko i przyjemnie.Także polecam

jeszcze jedno bo nie wiem czy dobrze trafilem na ta Wronska tzn na ulice trafilem ale co do zakladu to po skrecie w lewo z ul Meczennikow Majdanka (jadac od centrum w strone Majdanka) jedzie sie gdzies 150-200 m i skreca w lewo na spore podworze wylozone kostka i obok jest diagnostyka samochodowa po prawej stronie stojac twarza do drzwi garazu zakladu z klima czy jest to inny zaklad?

pozdr

Posted

jeszcze jedno bo nie wiem czy dobrze trafilem na ta Wronska tzn na ulice trafilem ale co do zakladu to po skrecie w lewo z ul Meczennikow Majdanka (jadac od centrum w strone Majdanka) jedzie sie gdzies 150-200 m i skreca w lewo na spore podworze wylozone kostka i obok jest diagnostyka samochodowa po prawej stronie stojac twarza do drzwi garazu zakladu z klima czy jest to inny zaklad?

pozdr

Jak skręcasz w lewo na ten duży plac to po lewej masz serwis klimy