hutto Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jak w temacie co sadzcie o auto mechanika Wisniewski na ul Związkowej? Czy mozna im zaufac i oddac auto tam zeby zrobili przeglad klimy? Koles sprawdzil mi tam cisnienie w ukladzie i bylo na poziomie kolo 3 barow wiec pewnie czynnika nie ma bylo to podczas wylaczonego auta ale wczesniej bylo przejechane kolo 100km i twierdzil mechanik ze powinno byc conajmniej 4-5 barow lub nawet 12. Musze sie wybrac do jakiegos dobrego mechanika (jakiego polecacie od spraw klimy) ale takiego ktory zreperuje auto a nie powie ze wg niego jest wszystko ok. pozdr
Hugo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja z klimą zawsze jeżdże na przeglądy na Wrońską.I nigdy nie było problemu.Szybko i przyjemnie.Także polecam
ctv Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 wronska to dobry adres,jezdze tam zawsze z autami klientów
hutto Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 w takim razie pytanko jakie ceny za sprawdzenie (komputer) i ewentualne naprawy (dobicie czynnika ewentualnie dolewka oleju)? pozdr
szogun0 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 twierdzil mechanik ze powinno byc conajmniej 4-5 barow lub nawet 12. Po stronie niskiego ciśnienia? Popukaj się mu w głowkę.
Guest Iceman Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 twierdzil mechanik ze powinno byc conajmniej 4-5 barow lub nawet 12. Po stronie niskiego ciśnienia? Popukaj się mu w głowkę. cisnienie na postoju może dojść do (7-8)atm nieraz wiecej ,wszystko zależy od temperatury na zewnątrz, przy 5-10 stopni na zewnatrz około 2-3,5 atm wiec nimusi sie pukac w głowe oczywiscie przy wyłaczonym silniku
hutto Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ja z klimą zawsze jeżdże na przeglądy na Wrońską.I nigdy nie było problemu.Szybko i przyjemnie.Także polecam jeszcze jedno bo nie wiem czy dobrze trafilem na ta Wronska tzn na ulice trafilem ale co do zakladu to po skrecie w lewo z ul Meczennikow Majdanka (jadac od centrum w strone Majdanka) jedzie sie gdzies 150-200 m i skreca w lewo na spore podworze wylozone kostka i obok jest diagnostyka samochodowa po prawej stronie stojac twarza do drzwi garazu zakladu z klima czy jest to inny zaklad? pozdr
Hugo Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ja z klimą zawsze jeżdże na przeglądy na Wrońską.I nigdy nie było problemu.Szybko i przyjemnie.Także polecam jeszcze jedno bo nie wiem czy dobrze trafilem na ta Wronska tzn na ulice trafilem ale co do zakladu to po skrecie w lewo z ul Meczennikow Majdanka (jadac od centrum w strone Majdanka) jedzie sie gdzies 150-200 m i skreca w lewo na spore podworze wylozone kostka i obok jest diagnostyka samochodowa po prawej stronie stojac twarza do drzwi garazu zakladu z klima czy jest to inny zaklad? pozdr Jak skręcasz w lewo na ten duży plac to po lewej masz serwis klimy
Recommended Posts