Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Kradzież auta - ubezpieczony w AXA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ukradli mi moje cudeńko. Ubezpieczenie mam w AXA. Czy ktoś dostawał juz kase z AXA? Długo czeka się na odpowiedz z ubezpieczalni po złożeniu wszystkich dokumentów? a wogóle sa jakieś ogólne ustawy komunikacyjne do których ubezpieczyczalnie się odnoszą?

Opublikowano

Licz się z tym ze będą robić wszytko żeby ci nie wypłacić jak to robi axa. Lub dadzą tobie psie pieniądze. Normanie czeka się od 2 -3 miesięcy.

Miałeś wykupiona opcje gwarantowana suma ubezpieczenia w axa to jest lub ubezpieczenie w DAS

Jest to przykre i naprawdę ubolewam to co sie stało .Powadzenia ci życzę

Tyle dostaniesz 33 tys.zl ale może być mniej

http://www.eurotax.pl/P/fzgratis/fzresult.php?fzart=10&typedv=45003&layout=

Opublikowano

Miałeś wykupiona opcje gwarantowana suma ubezpieczenia w axa to jest lub ubezpieczenie w DAS

Sorki, ale ja niezbyt jarzę. Możesz rozjaśnić?? Po pierwsze nie rozumiem sensu tej frazy, a po drugie nie rozumiem, co ma wspólnego DAS z AC ??

Akurat z racji wykonywanego zawodu jestem ubezpieczony w DAS i nie mogę znaleźć powiązania.

Opublikowano

Przykro nam :(

Gwarantowana SU oznacza wypłatę zadeklarowanej przez Ciebie lub zasugerowanej przez TU i zapisanej umownej kwoty odszkodowania.

DAS to ochrona prawna, mogła być wykupiona do ubezpieczenia komunikacyjnego - zajrzyj do wniosku lub polisy.

Niestety przepisów jest niezliczona ilość...

Pozdrawiam

arielka

Opublikowano

Potem odliczą:

-X% za każdego poprzedniego właściciela

-X% za samochód sprowadzony z zagranicy

-X% za szacowany przebieg

-jeśli wcześniej rozliczałeś jakieś szkody z AC, to pewnie o tę kwotę pomniejszą wypłatę

Jak ubezpieczałem moją A4 nie zgodziłem się z wyceną Info Ekspertu, wyższa wartość (o kilka tys.) była w Eurotaxie - ta mi pasowała.

TU pewnie do ustalenia wartości weźmie program, który podaje niższe wartości.

DAS pewnie pomoże, złych opinii o nich nie słyszałem.

Opublikowano

Witam! Ukradli mi moje cudeńko. Ubezpieczenie mam w AXA. Czy ktoś dostawał juz kase z AXA? Długo czeka się na odpowiedz z ubezpieczalni po złożeniu wszystkich dokumentów? a wogóle sa jakieś ogólne ustawy komunikacyjne do których ubezpieczyczalnie się odnoszą?

a moglbys powiedziec w jakich okolicznosciach auto zaginelo? noc/dzien? parking?

Opublikowano

przykra sprawa ... ciężko powiedzieć po jakim czasie wypłacą ale myślę że w ciągu miesiąca powinieneś mieć kaskę ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miesiąc czeka się na papierki z policji a drugi miesiąc jest czas jakim ma wypłacić ubezpieczyciel ( zweryfikowanie dokumentów ) tak mi w DAS mówili [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 21:53_________________________________________________

I co jak tam sprawa z AXA ile tobie dali coś mówili już