Ditomee Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam ,klima na wolnych obrotach dziala ,dodam gazu przestaje,po chwili znowu zaczyna . Na spoczynku 7 bar Kiedy działa 10-17bar Na skraplaczu temp 2.5 Nowy skraplacz ,osuszacz ,czynnik ,zawor zwrotny . Podmieniałem 3 różne czujniki wysokiego ciśnienia ten sam objaw . Chodzi mi pogłowie zawor elektromagnrmetyczny w kompresorze ale nie jestem pewny czy wtedy wogole nie pracowała. 0 błędów na vagu . Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez Ditomee
Koziar993 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Poczytaj wyżej , może coś znajdziesz.
Ditomee Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Dzięki, w tymacoe wyżej był problem z programem i sterownikiem prędkości u mnie było ok tylko teraz lipa beż jakoś modów, szukam dalej .
Ditomee Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
Rekomendowane odpowiedzi