SizZ Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Witam, miałem problem z migającym checkiem, auto stoi aktualnie u mechanika i okazało się, że wtrysk jeden nie działa jak powinien. Od piątku już podobno szukał po szrotach tego wtrysku, sprzedają jednak całą listwę, jeden chłop chciał 600zl za listwę z wtryskami. Ja sam też próbowałem ogarnąć coś, znalazłem obok mnie niedaleko listwę z 2.0 o tym samym numerze tylko bez literki H na końcu natomiast moje 1.6 alz ma oznaczenie 06B133551H Także czy będzie pasować ta listwa - wtrysk do mojej b6, jeśli ta bez litery H na końcu jest z 2.0? Nie wiem dokładnie od jakiego modelu bo chłop przez telefon mi powiedział, że od b5 polift tylko ze b5 nie było w 2.0. Więc moje pytanie brzmi czy nie będzie problemu czy jednak jest inne dawkowanie? I czy nie można dokupić osobnego wtryskiwacza pojedynczo po numerze? Każdy sprzedaje całą listwę, a na internecie nie widzę w ogóle z moim oznaczeniem nr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi