Opublikowano 4 Grudnia 20223 l Autor Audi się assist : awaria Proszę udać się do serwisu Dlaczego tak ? Robię lane assista
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l Autor Doświetlanie śmiga już;) za to dzięki Ale nie wiem co z tym Lane assist
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l 11 minut temu, Despero9 napisał(a): Jak włączam LANE CHANGE ASSISTANT na Yes to wywala ten błąd W sterowniku 17 właczacz tylko lane assist, czyli w Byte 4 aktywujesz Bit 6 W tabeli wkradł sie błąd (w opisie kodowania). Lane Change Assist to asystent zmiany pasa ruchu, który wymaga radarów a Ty ich nie masz. Dlatego masz błąd. Edytowane 4 Grudnia 20223 l przez Muskel1
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l Autor Lane zrobione. Dzięki za pomoc. Bardzo dobrze znasz się na tym widzę. Powiedz mi: 1. jakie masz funkcje u siebie aktywne dzięki kodowaniu ?? 2. jak sytuacja z kamerką cofania wygląda?? Zakup montaż. Ew jaki to może być koszt.
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l 14 minut temu, Despero9 napisał(a): Lane zrobione. Dzięki za pomoc. Bardzo dobrze znasz się na tym widzę. Powiedz mi: 1. jakie masz funkcje u siebie aktywne dzięki kodowaniu ?? 2. jak sytuacja z kamerką cofania wygląda?? Zakup montaż. Ew jaki to może być koszt. 1. Nie musiałem u siebie dużo kodować, ponieważ auto mam fabrycznie dość dobrze wyposażone. Z doposażania dokładałem Auto Hold i to w sumie wszystko. Parę pierdołek uruchomiłem jak test zegarów, automatyczne zaciąganie ręcznego itp. 2. Koszt kamery jest zależny od tego czy oryginalna, czy od Chińczyka. Jest już na forum temat o doposażeniu kamery cofania. Musisz poszukać. Edytowane 4 Grudnia 20223 l przez Muskel1
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l Autor A jest kodowanie na automatyczne spuszczenie ręcznego po dodaniu gazu?? U mnie muszę manualnie uwalniać ręczny...
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l 2 minuty temu, Despero9 napisał(a): A jest kodowanie na automatyczne spuszczenie ręcznego po dodaniu gazu?? U mnie muszę manualnie uwalniać ręczny... Zapnij pas to przy ruszaniu deaktywuje.
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l Autor A jak to jest z opuszczeniem lusterek przy wbiciu biegu wstecznego ?? Jakie jest kodowanie na tą usługę
Opublikowano 4 Grudnia 20223 l Działa tylko w sterownikach highline, ja przypuszczam, że Ty masz albo lowline albo midline. Jaki masz nr części sterownika drzwi kierowcy?
Opublikowano 6 Grudnia 20223 l Autor Masz może kodowanie na światła autostradowe ?? Czy jest możliwość jak korzystam z android auto Google map na wyświetlaczu, dać na virtual cocpit ograniczenia prędkości albo podpowiedzi o zjeździe z autostrady za 600m ???
Opublikowano 6 Grudnia 20223 l 55 minut temu, Despero9 napisał(a): Masz może kodowanie na światła autostradowe ?? Nie ma takiego kodowania dla Twoich lamp. 56 minut temu, Despero9 napisał(a): Masz może kodowanie na światła autostradowe ?? Czy jest możliwość jak korzystam z android auto Google map na wyświetlaczu, dać na virtual cocpit Nie ma takiej możliwości. Przy nawigowaniu na Google Maps z AA na VC wyświetla się tylko kompas i nie da się tu nic innego wyświetlić.
Opublikowano 7 Grudnia 20223 l Autor Jest możliwość odpalenia equalizera?? Albo zrobienie jakiegoś przestrzennego dźwięku?? Czy tylko to co widać
Opublikowano 7 Grudnia 20223 l Nie ma equalizera. Dzwięk przestrzenny jest w systemie audio Bang&Olufsen.
Opublikowano 10 Grudnia 20223 l Autor Można jakoś zwiększyć prędkość automatycznego uruchomienia lane assist ??