Cichy929 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Witam, ( A5 Sportback, 2013r., 2.0 Tdi 130kW) jak widać na załączonym filmiku, zjarało cewkę kompresora, prądów brak błędów miliony, ok. Po wymianie na nowy kompresor, ładowanie powróciło = 14,60 v. Większość błędów usunąłem ale został ECS i brak reakcji panelu klimatyzacji. Czy mógłby, ktoś mi poradzić czy i gdzie w/w Modelu bezpiecznik główny od klimy?? Wentylatory chłodnicy kręcą na maksymalnych obr. od razu po odpaleniu Czy moduł przy wentylatorach, ma wpływ na panel?? Z góry pięknie dziekuję za odp. ( najlepiej jak najszybciej, bo rano Audiola musi wyjechac w trase) Dzieki pzdr Przemo Audi A5 Sportback 2013rok.MOV
Cichy929 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2022 Jak by, ktoś mógł poratować Mnie schematem elektr. klimatyzacji, do w/w A5, to było by pięknie z chęcia się odwdzięcze. Pozdrawiam Przemo
robson_s Opublikowano 19 Grudnia 2022 Opublikowano 19 Grudnia 2022 a5 climatronic basic.pdf a5 climatronic luxury.pdf
Cichy929 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2022 wilekie dzięki robson_s,, przyda się na przyszłość, Jakoś Sobie poradziłem, co prawda trochę weekendu na to poświeciłem..ale doszedłem.. Wiązka, ABS, w lewym nadkolu,, masy itp.... Temat zamknięty. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi