Tomek886 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Witam od ponad roku razem z nadejściem jesieni i zimy zmagam się z bardzo duża wilgotnością wewnątrza tzn auto po zaparkowaniu w kilka minut jest wewnątrz całe zaparowane co w przypadku mrozów zamarza i zostaje pół godzinne skrobanie auta od środka każdego dnia.. podsufitka z tej wilgoci już się odkleiła schodzi folia z szyb, odpływy pod aku drożne co może być przyczyna bo jak tak dalej pójdzie to auto zbutwieje od środka.. z góry dziękuje za sugestie i rady
lukaszbass Opublikowano 29 Grudnia 2022 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Pewnie woda siedzi pod podłogą, przerabiałem to...
Tomek886 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 Czyli żeby wykluczyć to trzeba by wyciągnąć wszystko i zobaczyć jak wyglada podłoga…
Tomek886 Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Opublikowano 1 Lutego 2023 Wyglada na to ze woda dostaje się do auta przy antenie..dzisiaj na rolecie w bagażniku stała woda..
dekiel 13 Opublikowano 1 Lutego 2023 Opublikowano 1 Lutego 2023 55 minut temu, Tomek886 napisał(a): Wyglada na to ze woda dostaje się do auta przy antenie..dzisiaj na rolecie w bagażniku stała woda.. To wysusz i zabezpiecz bo idą mrozy i będziesz miał lodowisko od wewnątrz na szybach.
Tomek886 Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Opublikowano 1 Lutego 2023 Obklejałem w koło taśma nie wiem na ile to da radę ale mam nadzieje ze chociaż trochę nie wiem za bardzo jak osuszyć w obecnych warunkach…
dekiel 13 Opublikowano 1 Lutego 2023 Opublikowano 1 Lutego 2023 Zapewne masz wilgotną roletę , zabierz ją do domu. Sprawdż bagażnik i za tylnymi oparciami co możesz zabierz do domu. Do kabiny farelkę i otwórz okna. W przyszłym tygodniu mróz non stop chyba że masz ocieplony garaż. Uszczelnij antenę oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi