sikora166 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Witam. Mam audi a4 b6 1.9 z 2004r i padł mi czujnik poziomowania świateł o oznaczeniu 8E0907503 i nie ma nigdzie nowego o tym nr. Czy będzie pasować inny nr bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi
sikora166 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2023 Właśnie ten co tu jest na schemacie jest dostępny i nie wiem czy będzie pasował czy błąd nie będzie wyskakiwal
Hugo Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 @sikora166 zadzwoń jutro do ASO, to podadzą Ci numer pasującego zamiennika Twojego czujnika
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 @sikora166jak u mnie padł czujnik poziomowania to kupiłem pierwszy z brzegu na allegro i pasował. Ogólnie to samopoziom do auta dokładałem sam podczas montażu bixów i też czujniki kupowałem na dwóch oddzielnych aukcjach, nie zwracając uwagi na ich numery, więc poprostu kup czujnik od a4 b6/b7 i będzie git. Radzę tylko kupić oryginał z ASO lub używkę - zamienniki sobie daruj.
Rekomendowane odpowiedzi