mexyk Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam,mam problem z załączeniem klimatyzacji w audi a4 z 1997 roku z klimatronikiem,sprawdzalem ostatnio spręzarke podlanczając ją na krutko,okazuje się że dziala i jest ok,sprawdzałem również bezpieczniki,też wydają się być ok,więc nie mam już pojęcia gdzie szukać tej usterki,jesli można prosił bym o jakieś wskazówki odnosnie tego problemu,
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam,mam problem z załączeniem klimatyzacji w audi a4 z 1997 roku z klimatronikiem,sprawdzalem ostatnio spręzarke podlanczając ją na krutko,okazuje się że dziala i jest ok,sprawdzałem również bezpieczniki,też wydają się być ok,więc nie mam już pojęcia gdzie szukać tej usterki,jesli można prosił bym o jakieś wskazówki odnosnie tego problemu, a gaz w układzie jest??
mexyk Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tak jest,nabijałem nie dawno [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 16:42_________________________________________________sorki ziomeczku nie było mnie przez chwile,gaz jest,i jest szczelny układ,jest coś nie tak z elektroniką
stempel72 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Na przewodzie ciśnieniowym do parownika powinien być czujnik ciśnienia czynnika. Jeśli zrobisz zworkę i klima zadziała, to masz przyczynę.
Rekomendowane odpowiedzi