DYLU_BST Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Witam latem kupiłem dla szwagierki audi a3 8l z motorem 1.6. Kupiłem to od polaka w Niemczech w każdym razie wycięli z niego katalizator i wspawali rurkę 3/4" ? ale mniejsza w to wspawalem tam strumienice i autko sobie fajnie śmigało do momentu mrozów. Teraz gdy je odpalam to podskoczy na 1.5- 2 rys obr i zgaśnie zrobi tak kilka razy chyba że je przegazuje i przytrzymam chwilę. To będzie ok zKladam że sondy na wydechu były przy kacie dlatego ich nie mam. Mam za to dwa błędy 00525 00635 generalnie że zwarcie do plusa i że uszkodzona lambda. Dobrze się domyślam że problem z utrzymaniem obrotów jest przez to że tych sond niema tak? Jeśli moja teoria była by poprawna to jest mi ktoś w stanie powiedzieć gdzie z wiązki wychodzą kable do sondy? Bo ucięte zostały przy samej dopiero bo nic znaleźć nie mogę. Gdyby ktoś zakładał to filtry wymienione przewody wn i świece też oraz poprawioną wiązka przepływomierza. Ktoś coś poratuje?
Rekomendowane odpowiedzi