Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chelsea-Barcelona liga mistrzów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siwy dym...[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 22:39_________________________________________________uch..............

Opublikowano

cudownie :kox:

:good: :good: :good:
Opublikowano

może nie zasłużenie ale.......jest :good:

Opublikowano

cudownie :kox:

:good: :good: :good:

zajebiaszczo :kox: :drool: :buhaha::radocha:
Opublikowano
:polew: mój komentarz do końcówki tego meczu: :OMG: fart fart fart :rolleyes: No ale mi tam ryba kto w finale :naughty: Żeby tylko meczyk był fajny :wink4:
Opublikowano

bylem za chelsea :tongue4: barcy nigdy nie lubilem wiec wiadomo komu kibicuje w finale

Opublikowano

A ja mimo że byłem za Barceloną to jestem niezadowolony i mam pewien niesmak. Barca awansowała niezasłużenie. To co zrobił sędzia, jak jej pomógł w awansie zostawię bez komentarza. Przez takie coś odechciewa się kibicować. W każdym bądź razie mam nadzieję że w finale sędzia będzie stronniczy i nie będzie wsparcia dla Barcelony.

Glory Glory Man United !!!!!!!!

Opublikowano

To co zrobił sędzia, jak jej pomógł w awansie zostawię bez komentarza.

a chelsea to niby nie pomógł.... grali z przewagą jednego zawodnika i nie wykorzystali tego :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

obstawiam finał Barca-MU 2-1

Opublikowano

To co zrobił sędzia, jak jej pomógł w awansie zostawię bez komentarza.

a chelsea to niby nie pomógł.... grali z przewagą jednego zawodnika i nie wykorzystali tego :gwizdanie:

Ale Abidal wyleciał zasłużenie także pomocy nie było :cool1: Fakt Chelsea też miała kilka stykowych sytuacji które odgwizdał na jej korzyść ale patrząc na całość to jednak Barcelonie się upiekło. Spokojnie można było podyktować dwa karne dla Cwelsów.

Opublikowano

a ja 3-2 dla Barcy :decayed:

Opublikowano

obstawiam finał Barca-MU 2-1

nie trać pieniędzy, MU wygra :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

po karnych wygra ............... MU :cool1:

Opublikowano

4:3 dla Barcelony

Opublikowano

Po meczu powiem tyle.... Kur****** !! :wallbash: Barcelona awansowała, a oddała 1 celny strzał na bramkę po którym padł gol...

Pomijam już fakt, w którym Pique zagrał ręką w polu karnym przy akcji Anelki który wychodził na czystą pozycję :blink: W 94 też mógł od biedy podyktować karnego za tą rękę chociaż nie była aż taka "ewidentna", Do tego jeden faul na Drogbie też karny ... przy drugiej sytuacji z Drogbą nic nie było....

[norweski] howard webb #2 ;( :no::slina: :slina:

Ps. Na miejscu Ballacka bym mu wyjeb*ł, bo u mnie słabo z nerwami...

Opublikowano

tylko Manchester United :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

jestem kibicem barcy juz od bardzo dawna (nawet dane bylo mi ich zobaczyc na zywo jak ogrywali Valencie 6:0 w maju zeszlego roku ) ale to co zagrali wczoraj bardzo mnie zasmucilo... To nie byla ta druzyna ktora ograla Real 6:2 grajac z polotem. Nie chce tlumaczyc ich napietych terminarzem choc to napewno sie odbija na nich (Sroda Sevilla, Sobota Valencia, Wtorek Chelsea, Sobota Real, Sroda Chelasea) ... Nie idzie Barcie z angielskimi klubami grajacymi fizyczna pilke.

Barca nie zasluzyla na remis wtym meczu - musze byc obiektywny , ale zasluzyla by wygrac dwu-mecz napewno . Na CN obejrzelismy kile w wykonaniu Chelsea, teraz to sie zemscilo... Strzelili w swiatlo bramki tylko raz ale probowali 14 przy 8 Chelsea chyba jak dobrze pamietam. Przewage w pilce miala Barca, niewiele to im dawalo bo jak sie broni w 11 zawodnikow to tym 4em jest ciezko cos zrobic... Plus swietne kontry Chelsea, z ktorych byli wstanie cos ugrac. Nie lubie tego zespolu ale musze im przyznac ze sedzia ich troche orznol.

Kartka dla Abidala - dla slepych proponuje powtorki !!! z kapelusza. Podobnie jak pierwsza bramka Chelsea rowniez z przypadku ... niekt mi nikt nie mowi ze Essien chcial strzelic stamtad bramke bo ze pilka znalazla sie na jego nodze to czysty przypadek - ale akcja byla Chelsea to fakt.

Reka Gerarda za ktora powinien byc karny oczywisty. Natomiast faule na Drogbie ... Panowie ... mowia o nim ze tur ze czolg a jak wpada w pole karne zachowuje sie jak panienka i chce za wszelka cene to wymusic. Padal udawal komediowal , patrzyl czy sedzia widzi, jak sie przewracal to pierwsze wzrok na sedziego i udawanie. Dostal pilka w ramie lapie sie za glowe ze go ktos uderzyl... brak slow. W RTE1 goscie jasno powiedzieli DROGBA TO CLOWN:)... Anelka podobnie.

Pozdro dla kibicow BaRCY

Opublikowano

bardzo dobrze sie stało. finał bedzie ciekawszy. a sedzia pomagal i jednym i drugim. ballack zachowal sie jak ostatnia ciota.

Nie wiem komu bede kibicował w finale. Nie weszła moja Arkonia Szczecin takze wybór bedzie trudny...

Opublikowano

jestem kibicem barcy juz od bardzo dawna (nawet dane bylo mi ich zobaczyc na zywo jak ogrywali Valencie 6:0 w maju zeszlego roku ) ale to co zagrali wczoraj bardzo mnie zasmucilo... To nie byla ta druzyna ktora ograla Real 6:2 grajac z polotem. Nie chce tlumaczyc ich napietych terminarzem choc to napewno sie odbija na nich (Sroda Sevilla, Sobota Valencia, Wtorek Chelsea, Sobota Real, Sroda Chelasea) ... Nie idzie Barcie z angielskimi klubami grajacymi fizyczna pilke.

Barca nie zasluzyla na remis wtym meczu - musze byc obiektywny , ale zasluzyla by wygrac dwu-mecz napewno . Na CN obejrzelismy kile w wykonaniu Chelsea, teraz to sie zemscilo... Strzelili w swiatlo bramki tylko raz ale probowali 14 przy 8 Chelsea chyba jak dobrze pamietam. Przewage w pilce miala Barca, niewiele to im dawalo bo jak sie broni w 11 zawodnikow to tym 4em jest ciezko cos zrobic... Plus swietne kontry Chelsea, z ktorych byli wstanie cos ugrac. Nie lubie tego zespolu ale musze im przyznac ze sedzia ich troche orznol.

Kartka dla Abidala - dla slepych proponuje powtorki !!! z kapelusza. Podobnie jak pierwsza bramka Chelsea rowniez z przypadku ... niekt mi nikt nie mowi ze Essien chcial strzelic stamtad bramke bo ze pilka znalazla sie na jego nodze to czysty przypadek - ale akcja byla Chelsea to fakt.

Reka Gerarda za ktora powinien byc karny oczywisty. Natomiast faule na Drogbie ... Panowie ... mowia o nim ze tur ze czolg a jak wpada w pole karne zachowuje sie jak panienka i chce za wszelka cene to wymusic. Padal udawal komediowal , patrzyl czy sedzia widzi, jak sie przewracal to pierwsze wzrok na sedziego i udawanie. Dostal pilka w ramie lapie sie za glowe ze go ktos uderzyl... brak slow. W RTE1 goscie jasno powiedzieli DROGBA TO CLOWN:)... Anelka podobnie.

Pozdro dla kibicow BaRCY

na wstępie powiem, że druga druzyna ktora lubie to Barca , bo pierwsza to ta ktora kocham czyli ManUTD :) ale Barca jest ok tez

z ta bramka Essiena to nie do konca taki fart bo jednak dolozyl tą noge i probowal skierowac ja w strone bramki, mogla poleciec w kosmos, ale zmiescil ja, i ladnie to wyszlo wszystko, fart to moim zdaniem jest wtedy, gdy samoboj padnie, odbije sie gdzies pilka czy cos i wpada do siatki wtedy to jest taki fart ze szok... Chelsea nie lubie, ale bramka ladna to trzeba przyznac.

Z przebiegu calego sezonu to Barca zasluzyla, ale wczoraj rzeczywiscie czegos im brakowalo, albo kogos :P Henry jednak dobrze wkomponowal sie w druzyne Barcy, przeciez to on zdobyl 2 bramki ostatnio z Realem.

Jednak najbardziej równo grajaca druzyna jest obecnie ManUTD i to jemu nalezy sie mistrzostwo kraju i ligi mistrzow takze 3mam za nich kciuki :wink4: mam nadzieje, ze to bedzie ladny spektakl Barca-ManUTD, wiec pozostaje tylko czekac do 27 maja

pozdro dla kibiców tych najzagorzalszych :)