Dephrasen Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 Siemka, pacjent a4 b6 1.9 tdi avf. Posiadam manetkę do przełączania na srednie spalanie/chwilowe itd ale pokazuje mi tylko temperature/zasięg baku i stacje radiową. Ktoś w stanie jest to zaprogramować z okolic Śląska, albo posiada instrukcje jak to zakodować samemu? Pozdro
FishBB Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b6b7-2000-2008/wymiana-przełącznika-wycieraczek-i-odblokowanie-pełnego-fis-audi-a4-b6b7-r38/
Dephrasen Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Opublikowano 21 Lutego 2023 brzmi troche ciężko, moze mi sie tylko wydawac bo sie nigdy w to nie bawiłem. Będę próbował to ogarnąć, dzięki za odpowiedz
FishBB Opublikowano 21 Lutego 2023 Opublikowano 21 Lutego 2023 Jak masz vcdsa to mysle ze ogarniesz. W teorii zazwyczaj to wyglada gorzej niz w praktyce. Bardziej mnie zastanawia dlaczego masz to wylaczone skoro masz manetke do fis. Daj znac czy ogarnales, jak cos to do BB masz niedaleko ?
Dephrasen Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Opublikowano 21 Lutego 2023 tez mnie zastanawia czemu mam manetke a mam to wyłączone. Będe próbował najwyżej będe sie odzywał bo faktycznie do BB blisko
Rekomendowane odpowiedzi