Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie tylko :tongue4: Razem ze spoilerem znika znaczek OOOO z tylnej klapy, oprócz tego polerka samochodu :wink4: Zdjęcie jeszcze na starym setupie (H&R -60/40mm, standard grill):

dsc03962_min32.jpg

Opublikowano

Dibo mogłeś się pokusić o klapę USa :gwizdanie:, u mnie pierścienie też idą out, będzie szerzej :kox:

Opublikowano
  • Autor

Klapę USA mogłem mieć, tą co topor kupił :wink4: Nawet miałem ją kupować ale obejrzałem zdjęcia B5 z uesejową klapą i europejską i doszedłem do wniosku że na euro szerzej tył wygląda i nie będzie klapy USA. Także dzięki temu Karol ma klapę i nie przeklina na mnie że mu spod nosa ją sprzątnąłem :wink4:

Opublikowano

no w sumie racja :wink4:, jak odbierzesz furkę to dawaj fotki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dużo robi rejestracja. W euro jest niska i szeroka dzięki czemu optycznie auto wydaje się niższe i szersze, w USA jest wysoka i wąska co z kolei optycznie podnosi auto. W Psku jest jedno czerwone B5 właśnie z USA i ma taką klapę. Powiem Ci że na żywo aż takiego szału nie robi, jedynym plusem jest że jest inaczej, oryginalnie :wink4: Dlatego przez myśl ostro mi przeszła ta klapa (zwłaszcza że jej cena była :kox:) ale po obejrzeniu fot odpuściłem. slepy działałeś coś w temacie obijania boczków ?

Opublikowano

no właśnie kaarwa nie :wallbash:, narazie składam kasę bo mam inne wydatki, do tego muszę odnowić fele, kupić opony, no i pasuje mi gwint :gwizdanie:, ale będę o tym myślał, za niedługo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Bo u mnie w domu od jesieni leży i czeka na ciepło skóra na boczki :wink4: Przy okazji wymienię mieszek bo mnie ten niebieski kolor drażni. Tylko nie wiem czy perforowany czy zwykły :mysli: Coś bym jeszcze zrobił z dywanikami, ale pasują mi jakieś koxy a tu dużego wyboru nie ma. No i szukam FISa w "normalnych" pieniądzach.

Opublikowano

ja doyebałem liste i mam z 30 rzeczy do ogarnięcia/kupienia/zmodzenia, tylko czekam na ciepło :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ja tylko co mam w opisie :wink4: W sumie znalazłoby się jeszcze trochę innych rzeczy, ale na to auto mam pewną koncepcję. Jako że auto było golasem to w tym kierunku idę. Ma być prymitywnie i surowo, bez zbędnych bajerów. Ta surowość B5 ma coś w sobie :kox: Praktycznie jedynym "future bajerem" będą LEDy S6 i to nie wiem do końca czy je jeszcze włożę.

Opublikowano

jak tylko się ociepli zaczynam rezanie, wiele rzeczy już mam, parę czeka z tamtego sezonu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To tak jak ja :wink4: Czekam na efekty Twojej pracy :good: Tak w ogóle to musimy się kiedyś gdzieś ustawić i zespotować, bo aż tak daleko nie mamy do siebie.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie mogę powiększyć fotek w pierwszym poście. :confused4:

Opublikowano

Miałem w planach klapę USA (min. tę którą sprzątnął mi sprzed nosa topor) ale po przeczytaniu Waszej rozmowy powoli zmieniam zdanie :mysli:

Mi znaczek OOOO odpadł sam i rzeczywiście zrobiło się szeroko. Jak klapa USA miała by mi to popsuć to dziękuję.

Opublikowano
  • Autor

Konrad nie otworzą Ci się, muszę jeszcze raz wrzucić bo zniknęły z hostingu. A tak poza tym to widziałeś auto na żywo :wink4:

armistead tak mi się wydaje.

Opublikowano

Zgadza się. :) A już myślałem, że nikt nie pamięta mojego wypadu do Rzeszowa. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ja pamiętam bo dość długo rozmawialiśmy (ja to ten duży w polarze klubowym :naughty:).

Opublikowano

To tak jak ja :wink4: Czekam na efekty Twojej pracy :good: Tak w ogóle to musimy się kiedyś gdzieś ustawić i zespotować, bo aż tak daleko nie mamy do siebie.

no im cieplej tym będzie więcej zrobione :naughty:, no a spota trzeba jakiegoś zmodzić :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Byłem dzisiaj obejrzeć postęp prac :naughty: I powiem że z tyłu będzie :kox: W sobotę odbieram auto to wrzucę jakieś foto :wink4:

Opublikowano

no to nie czekaj z fotkami, zaraz jak będziesz miał furkę to wrzucaj :kox: