Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kowi:

225 * 0.45 = 101,25

215 * 0.45 = 96,75

205 * 0.45 = 92,25

Taka jest różnica w profilu :wink4:

Opublikowano

Kowi:

225 * 0.45 = 101,25

215 * 0.45 = 96,75

205 * 0.45 = 92,25

Taka jest różnica w profilu :wink4:

A jak to sie ma do przekłamań :mysli:

Opublikowano
  • Autor

215/45 - 1.4%

205/45 - 2.8%

Także w granicach tolerancji :wink4:

Opublikowano

215/45 - 1.4%

205/45 - 2.8%

Także w granicach tolerancji :wink4:

czy to ważne :gwizdanie:, Lans i Bans maleńka :banan:

Opublikowano
  • Autor

Wy mi lepiej doradźcie jaką folią 3M obkleić rączki przy boczkach. Czarny mat czy carbon ? Bo coraz bardziej mam ochotę na carbon :kox:

Opublikowano

Wy mi lepiej doradźcie jaką folią 3M obkleić rączki przy boczkach. Czarny mat czy carbon ? Bo coraz bardziej mam ochotę na carbon :kox:

ja zamawiam czarny mat na grill i parę elementów wnętrza, w tym właśnie myślę o tych rączkach :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja nie wiem do końca co robić. Kubełki mam w czarnej skórze, mieszek też jest już czarny, skóra na obicie boczków też czeka czarna. Jedynie te rączki mam szare dlatego muszę coś z nimi zrobić. I teraz są dwie opcje: szukać takich tylko że czarnych na allegro albo te moje jasne obkleić :mysli:

Opublikowano

ja zamawiam czarny mat na grill i parę elementów wnętrza, w tym właśnie myślę o tych rączkach :gwizdanie:

Co oklejasz matem we wnętrzu?

Dibo, na rączki weź chyba połysk - mat strasznie ginie we wnętrzu. Przynajmniej u mnie wygląda jak najtańszy plastik :disgust:

Rączki to bym dodatkowo polakierował bezbarwnym, bo inaczej folia się możę szybko zniszczyć.

Opublikowano

Ja nie wiem do końca co robić. Kubełki mam w czarnej skórze, mieszek też jest już czarny, skóra na obicie boczków też czeka czarna. Jedynie te rączki mam szare dlatego muszę coś z nimi zrobić. I teraz są dwie opcje: szukać takich tylko że czarnych na allegro albo te moje jasne obkleić :mysli:

oklej je skora, albo obszyj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dibo, na rączki weź chyba połysk - mat strasznie ginie we wnętrzu. Przynajmniej u mnie wygląda jak najtańszy plastik :disgust:

Rączki to bym dodatkowo polakierował bezbarwnym, bo inaczej folia się możę szybko zniszczyć.

Dlatego pewnie rączki pójdą w carbon :naughty:

Dzisiaj wskoczyły na przód Dunlop SP Sport 9000 205/45/17. Z przodu jak patrzę to faktycznie wyglądają wąskawo ale z profilu robią robotę :good: Potem wrzucę kilka fotek :wink4:

Opublikowano

oklej je skora, albo obszyj :decayed:

jak już będziesz robił boczki to rączki też obszyj :naughty:,

Co oklejasz matem we wnętrzu?

klamki :wink4:, coś ala RS, ale po Twojej wypowiedzi zastanawiam się nad połyskiem :gwizdanie:

Dlatego pewnie rączki pójdą w carbon :naughty:

Dzisiaj wskoczyły na przód Dunlop SP Sport 9000 205/45/17. Z przodu jak patrzę to faktycznie wyglądają wąskawo ale z profilu robią robotę :good: Potem wrzucę kilka fotek :wink4:

jak dasz rączki w karbon to by coś jeszcze pasowało, może dekory :naughty:

no i dawaj te fotki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Mówisz i masz :kox:

20320974.jpg

Opublikowano

20320974.jpg

jest nieźle jak wpadną jeszcze 19" to już będzie :kox:

Opublikowano

20320974.jpg

jest nieźle jak wpadną jeszcze 19" to już będzie :kox:

popieram :good:

...tylko te lusterka teraz do niczego nie pasują :no: Będziesz coś z nimi robił?

Opublikowano

albo lustra w satynę, jak ramka grilla, albo w kolor nadwozia i ramka w czerń :gwizdanie:

osobiście jestem za tą drugą opcją :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Lusterka narazie zostają, chyba że trafię od RSa w dobrych pieniądzach :wink4: Myślę coś z ramką zrobić :decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:53_________________________________________________28495144.jpg

63901508.jpg

Opublikowano

carbon :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Yeap :naughty: Chyba że zmieni się koncepcja, ale ostatnio carbon za mną chodzi :wink4:

Opublikowano

ja narazie zamówię ten czarny mat, na ramkę grilla, i na klamki do środka, jak mi to ładnie wyjdzie, i będę zadowolony z tego to domówię czarny połysk i carbon właśnie, bo mam wizję :naughty:

Dibo a jakbyś objechał ramkę i lusterka carbono-folią :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Lusterka jednak wolałbym zostawić w stylu RSa. Jakoś do mojej śliwki nie pasują carbonowe lusterka. Do czarnego bym się nawet nie zastanawiał, ale do tego koloru to chrom/satyna :wink4: