Paolo123 Opublikowano 7 Marca 2023 Opublikowano 7 Marca 2023 witam posiadam taki błąd czy ktoś byłby wstanie powiedzieć mi jaka jest przyczyna 1 Fault Found: 02984 - Connection between Impedance Converter 2 and Window Antenna 011 - Open Circuit - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00101011 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 254 Reset counter: 49
Muskel1 Opublikowano 7 Marca 2023 Opublikowano 7 Marca 2023 Antena na szybie lub wzmacniacz antenowy 2 mają usterkę/przerwę w obwodzie.
Paolo123 Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Opublikowano 7 Marca 2023 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Antena na szybie lub wzmacniacz antenowy 2 mają usterkę/przerwę w obwodzie. czy powiesz mi coś więcej na tan temat ponieważ nie zauważyłem żadnych awarii w samochodzie ,za co odpowiada ta antena czy wzmacniacz antenowy ?
Muskel1 Opublikowano 7 Marca 2023 Opublikowano 7 Marca 2023 W zależności od wyposażenia jest to wzmacniacz antenowy do radia FM lub DAB. Jeżeli nie masz DAB, to masz 2 wzmacniacze antenowe do FM. Jeżeli jeden z nich (lub antena do niego) są niesprawne, to nie od razu słychać różnicę, gdyż pierwszy wzmacniacz jeszcze działa.
Paolo123 Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Opublikowano 7 Marca 2023 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): W zależności od wyposażenia jest to wzmacniacz antenowy do radia FM lub DAB. Jeżeli nie masz DAB, to masz 2 wzmacniacze antenowe do FM. Jeżeli jeden z nich (lub antena do niego) są niesprawne, to nie od razu słychać różnicę, gdyż pierwszy wzmacniacz jeszcze działa. dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi