Wisnia40 Opublikowano 25 Marca 2023 Opublikowano 25 Marca 2023 Witam,posiadam a4 b9 3.0 tdi quattro tiptronic z elektroniczna regulacja amortyzatorów prawa strona auta jest niżej niż lewa jaka może być przyczyna przód prawa strona czuje jakby słabiej amortyzowało auto podczas przejazdu przez nierówności przebieg 140tys. Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 25 Marca 2023 Opublikowano 25 Marca 2023 PS. Uzupełnij poprawnie profil bo masz tam A6.
Wisnia40 Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Opublikowano 25 Marca 2023 Witam już poprawione zapomniałem zmienić autko posiadam od niedawna
Wisnia40 Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Opublikowano 25 Marca 2023 Sprawdzałem i nie jest pęknięta może amortyzatory juz są zużyte ale przy takim przebiegu czy to możliwe auto posiada hak
Muskel1 Opublikowano 25 Marca 2023 Opublikowano 25 Marca 2023 Przebieg już spory więc nie wykluczone.
Wisnia40 Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Opublikowano 30 Maja 2023 Witam, przednie amortyzatory do wymiany mam wersje s-line ale sprężyny są standardowe tak wyglada po numerach które sa na sprężynach i chciałem zapytać czy mogę założyć sprężyny od zawieszenia sportowego ,amortyzatory są z regulacja tłumienia i teraz nie wiem czy mogę tak zrobić ?
Rekomendowane odpowiedzi