Opublikowano 16 Lutego 20242 l Kodowania wyglądają ok. Czy gdy siedzisz w aucie na włączonym zapłonie i raz klikniesz przyciskiem otwierania szyby (w dół), szyba zjeżdża automatycznie w dół na max.? I odwrotnie, gdy szyba jest całkiwicie opuszczona, a Ty klikniesz raz przyciskiem w górę, czy szyba automatycznie się zamyka?
Opublikowano 16 Lutego 20242 l 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Kodowania wyglądają ok. Czy gdy siedzisz w aucie na włączonym zapłonie i raz klikniesz przyciskiem otwierania szyby (w dół), szyba zjeżdża automatycznie w dół na max.? I odwrotnie, gdy szyba jest całkiwicie opuszczona, a Ty klikniesz raz przyciskiem w górę, czy szyba automatycznie się zamyka? tak
Opublikowano 16 Lutego 20242 l Hmmm... to powiem szczerze, że brak mi pomysłow. Może jeszcze w adaptacjach coś będzie widać, ale w tym celu musiałbyś wykonać mapę adaptacji tzw. Adpmap. sterownika 46 i ją tu wrzucić.
Opublikowano 16 Lutego 20242 l 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Hmmm... to powiem szczerze, że brak mi pomysłow. Może jeszcze w adaptacjach coś będzie widać, ale w tym celu musiałbyś wykonać mapę adaptacji tzw. Adpmap. sterownika 46 i ją tu wrzucić. adpmap-46-8W0-907-064-CP_WAUZZZFYXH2051565-20240216-2052.CSV
Opublikowano 16 Lutego 20242 l Czy na drugim kluczyku też nie działa? Wypróbuj poniższe adaptacje ustawić na aktywne, bo masz nieaktywne. Po dokonanych zmianach, rozłącz się, zarygluj auto pilotem na 15 nin, i wypróbuj czy zadziałało.
Opublikowano 16 Lutego 20242 l 3 minut temu, Muskel1 napisał(a): Czy na drugim kluczyku też nie działa? Wypróbuj poniższe adaptacje ustawić na aktywne, bo masz nieaktywne. Po dokonanych zmianach, rozłącz się, zarygluj auto pilotem na 15 nin, i wypróbuj czy zadziałało. oky sprawdze jutro z samego rana i dam znac a z drugiego kluczyka powiem nie sprawdzalem ale kontrole przeprowadze
Opublikowano 16 Lutego 20242 l Sprawdź, bo możliwe, że na drugim zadziała, gdyż w mapie adaptacji drugi kluczyk ma ustawione powyższe adaptacje na aktywne.
Opublikowano 16 Lutego 20242 l 36 minut temu, Muskel1 napisał(a): Sprawdź, bo możliwe, że na drugim zadziała, gdyż w mapie adaptacji drugi kluczyk ma ustawione powyższe adaptacje na aktywne. oky jestem w pracy rano sprawdze wielkie dzieki
Opublikowano 20 Lutego 20242 l W dniu 16.02.2024 o 22:09, bajerek napisał(a): oky jestem w pracy rano sprawdze wielkie dzieki sprawdzilem drugim pilotem terz nie .adaptacje nie pomogly dziwne centralny lusterka wszystko oky bledow zero W dniu 15.02.2024 o 23:49, Lukaa5 napisał(a): Radary , pokrywy lusterek , okablowanie ( około 450€ z chin)
Opublikowano 20 Lutego 20242 l W dniu 16.02.2024 o 20:44, bajerek napisał(a): tak Wszystkie 4 szyby ? Czy tylko przednie sprawdzałeś?
Opublikowano 20 Lutego 20242 l 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Wszystkie 4 szyby ? Czy tylko przednie sprawdzałeś? wszystkie 4
Opublikowano 13 Marca13 Mar 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a):Którymi przyciskami przyuczałeś?Tylko kierowcy bo tam jest błąd i aby opuścić całkiem szybę muszę trzymać . Dodatkowo z pilota nie otwiera a w mmi zaznaczone
Opublikowano 13 Marca13 Mar 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a):To źle coś wykonujesz.Kurczę włączyłem zapłon szybą na dół cały czas trzymając po 5s szyba w górę i też 5s o d*pa6 minut temu, Muskel1 napisał(a):To źle coś wykonujesz.
Opublikowano 13 Marca13 Mar 6 minut temu, Muskel1 napisał(a):Spróbuj z poziomu VCDS.Mam ale nie wiem jak to zrobić