Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WWW.OLX.PL

22500 zł: 22 500 zł: Witam Sprzedam w bardzo dobrym stanie audi a4b7 2.0 tfsi o mocy 200km...

Czy ktoś wie coś o tym aucie? 

Z tego co pamiętam to ponad miesiąc temu był wystawiony za ok 29 tys ale z innego konta. Teraz cena jest niższa, już któryś raz została obniżona. Jeśli ktoś byłby z okolic Radomia to mógłby obejrzeć i zdać relacje? Oczywiście jeśli to nie problem. 

Opublikowano

Dla mnie jak ktoś nie wstawia zdjęć wnętrza to jest przekreślony na starcie.

Opublikowano
  • Autor

Zdjęcia wnętrza mi wysłał w wiadomości, ale nie to jest najgorsze. Ponad Miesiąc temu mi wysłał foty wnętrza a cena była 29. Ostatnio się go pytałem żeby wysłał bo myślałem że to inne auto. Kiedy wysłał to się zorientowałem że już je gdzieś widziałem. Porównałem do wcześniejszych i to te same zdjęcia. A gość mi mówi że auto pierwszy raz na olx. Hmmm to co to było wcześniej? Teraz jest wystawiony z innego konta. Wcześniej widziałem że były 2 ogłoszenia z tymi zdjęciami i różne dane tj. 2006r a w drugim 2005r. i wywaliłem oczy. Za długo go trzyma i ciągle obniża cenę. 

Opublikowano

najwazniejsze tez jaki tam silnik dokladnie, pocztytaj zebys nie wtopil w "olejowóz":

MOTORYZACYJNYBLOG.PL

Sprawdź jaki silnik 2.0 TSI/TFSI warto wybrać - która generacja jest całkowicie bezawaryjna, a która bardzo awaryjna.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.05.2023 o 08:02, Koalakm napisał(a):

najwazniejsze tez jaki tam silnik dokladnie, pocztytaj zebys nie wtopil w "olejowóz":

MOTORYZACYJNYBLOG.PL

Sprawdź jaki silnik 2.0 TSI/TFSI warto wybrać - która generacja jest całkowicie bezawaryjna, a która bardzo awaryjna.

Dziwne bo naczytałem się wiele, że 1 gen ea113 jest znośna a ea888 to dziadostwo. Wiadomo że 3gen najlepsza. Ale tu piszą znów inaczej. Komu tu wierzyć. 

Edytowane przez Tomo1985

Opublikowano
W dniu 15.05.2023 o 07:23, Tomo1985 napisał(a):

Zdjęcia wnętrza mi wysłał w wiadomości, ale nie to jest najgorsze. Ponad Miesiąc temu mi wysłał foty wnętrza a cena była 29. Ostatnio się go pytałem żeby wysłał bo myślałem że to inne auto. Kiedy wysłał to się zorientowałem że już je gdzieś widziałem. Porównałem do wcześniejszych i to te same zdjęcia. A gość mi mówi że auto pierwszy raz na olx. Hmmm to co to było wcześniej? Teraz jest wystawiony z innego konta. Wcześniej widziałem że były 2 ogłoszenia z tymi zdjęciami i różne dane tj. 2006r a w drugim 2005r. i wywaliłem oczy. Za długo go trzyma i ciągle obniża cenę. 

Przecież to są triki handlarzy cwaniaków co mają badziewie na placu czy podwórku. U mnie jeden od lipca zeszłego roku ma A4 widziałem ją wtedy i się zastanawiałem to on już wtedy mi gadał żebym się decydował bo ktoś ma przyjechać po nią i zabrać. Tymczasem stoi do dziś na komisie i w dodatku koleś twierdzi że jest świeżo sprowadzony. 

A znowu inny też parę miesięcy wystawia toyotę na różnych fotkach jedne jeszcze z Niemiec a drugie z Polski. A teraz wziął się na chwyt taki ze dal jedno foto z Niemiec na blachach de i następne foto to obrazek z napisem "zdjęcia wkrotce" żeby podbudować na kimś presję że to swieżynka dopiero w drodze do polski. A fura już parę.miesiecy na placu stoi w Polsce.   Nie mówię że to złe samochody są ale po co takie uniki robić? Jak ktoś ma za***iste samochody i działa na rynku od lat to nie ma żadnych kłopotów że sprzedażą aut.