Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b5 1.8t quattro apu zmiana wiązki z wąskopasmowej na szerokopasmową

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie. Posiadam b5 1.8tQ ale wszyscy tunerzy do strojenia nie chxa sie podjac ze wzgledu na sonde. Czy duzo pracy jest z tym zwiazane. Specialnie zalozylem konto bo szukam informacji. Z gory dziekuje

Opublikowano
17 minut temu, Dawid91Ck napisał(a):

wszyscy tunerzy do strojenia nie chxa sie podjac ze wzgledu na sonde.

@Daron7z Poniatowej coś takiego jeszcze stroi, wiem bo byłem u Niego w majówkę innym autem i mówił, że ostatnio takie B5 robił.

Opublikowano
  • Autor

Wolalbym jednak zmienic ze wzgledu na lepsza diagnostyke w przyszlosci i bardziej dokladne parametry.

Opublikowano

Jeśli chcesz bez problemu wystroje ci na org ecu apu i sondą wąskopasmową, nie masz daleko, jesli jednak chcesz zmieniać to trzeba zmienić ecu, dołożyć kable i wtyczkę do sondy szerokopasmowej, sonde, przepływka też jest inna ale można ogarnać na starej przy odpowiedniej kalibracji w sofcie, moim zdaniem jest chce robić coś typu stage 1 to ten zabieg nie ma sensu.

Opublikowano
  • Autor

Turbina k03s juznwyslana do geremiego. Kolektor ori. Zakupione korbowody jakies techno 5 bodajze. Tloki seria. Jestem umowiony na wydech. Woec jesli o.mody chodzi to mozna powiedziec ze kompletuje graty

Opublikowano
W dniu 18.05.2023 o 18:57, Dawid91Ck napisał(a):

Turbina k03s juznwyslana do geremiego. Kolektor ori. Zakupione korbowody jakies techno 5 bodajze. Tloki seria. Jestem umowiony na wydech. Woec jesli o.mody chodzi to mozna powiedziec ze kompletuje graty

Ja turbo swoje robiłem u Makowskiego w CK i spoko ogarnął. 

Jeżeli chodzi o diagnostykę, logi i inne tematy śmiało mogę ci polecił @Łukasz13 - Na prawdę warto te kilkadziesiąt km się bryknąć do konkretnego szpeca. 

Kilka dni temu @Łukasz13zagrał delikatnego wirusa do audioli i  teraz to przyjemność z jazdy a dodatkowo jeszcze elegancko wystroił LPG. 

A4B7_1.8TQ_WIRUS_STAGE1.png