Nacek Opublikowano 7 Czerwca 2023 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Cześć, jakiego producenta kupić najlepiej mechanizm wycieraczek do B7 żeby za chwilę nie naprawiać z powrotem? Coś zbliżonego do OE najlepiej, jak ktoś majstrował przy tym i mógłby się podzielić taką informacją. Org. numery katalogowe owej części jakie są tak wgl., bo chyba w B5 jest ciut trochę inny, a B6/7 jest identyczny?
Nacek Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2023 14 godzin temu, Hugo napisał(a): Tutaj masz numer oryginału 8E1955603D To jest tylko samo ramię z trzpieniami, a myślałem że będzie kompletny z ramionami napędzającymi i blachą uchwytem na silnik. Tamte elementy mają inny już numer katalogowy? Bo silniczek pewnie tak i jest sprzedawany oddzielnie? A ja chciałem tylko silnik przełożyć ze starego, ewentualnie kupić w całości nawet z nowym silnikiem zamontowanym tylko do montażu jakby się tak dało.
Nacek Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) Dzięki już zamówiłem odpowiedni, jednak jeszcze chcę dopytać z ciekawości bo wydaje mi się że ktoś już tam wcześniej łapki wsadzał i grzebał przy tym po oględzinach (urwane od podszybia mocowania te blaszki które trzymają). Więc, na tym mechanizmie po czym rozpoznać że to jest OE pierwszy montaż? Z której strony lub gdzie powinienem szukać ORG numerów? Zweryfikuje to bo być może że już tam jest jakiś zamiennik który właśnie siada. I jeszcze dopytam, te ramie napędzające mechanizm jak ma być ustawione zarówno jak i cały mechanizm żeby to wszystko działało poprawnie? Edytowane 17 Lipca 2023 przez Nacek
Rekomendowane odpowiedzi