Opublikowano 13 Czerwca 20233 l Witam Mam pytanie Co znacza jak na jednostce jest 8r2035666G z opisem pod spodem 8r2035666C Dzieki za info
Opublikowano 13 Czerwca 20233 l Autor Dziekuje za szybkie info to lepiej szukac zeby oba byle takie same , czy to nie ma znaczenia
Opublikowano 13 Czerwca 20233 l Autor a zeby nie zaczynac nowego wątku, czy jak kupie sterowanie z joystick od automadu to czy ten plastik w srodku mozna wymienic naod manuala? zapewne tak, ale wolałbym się upewnić Edytowane 13 Czerwca 20233 l przez Bluemage
Opublikowano 13 Czerwca 20233 l Godzinę temu, Bluemage napisał(a): Dziekuje za szybkie info to lepiej szukac zeby oba byle takie same , czy to nie ma znaczenia Takie same.
Opublikowano 13 Czerwca 20233 l Autor 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Takie same. a moglbys prosze rozwinac to troche , dlaczego lepiej te same?? Dzieki
Opublikowano 14 Czerwca 20233 l 18 godzin temu, Bluemage napisał(a): a zeby nie zaczynac nowego wątku, czy jak kupie sterowanie z joystick od automadu to czy ten plastik w srodku mozna wymienic naod manuala? zapewne tak, ale wolałbym się upewnić Tak można to wymienić
Opublikowano 14 Czerwca 20233 l 18 godzin temu, Bluemage napisał(a): Dziekuje za szybkie info to lepiej szukac zeby oba byle takie same , czy to nie ma znaczenia Źle się zrozumieliśmy. Myślałem, że masz już jednostkę MMI z podanymi numerami i chcesz podmienić na taką sama. Wtedy musiałbyś szukać najlepiej jednostki o takich numerach jakich miałeś. Te podane numery to jeden jest numerem katalogowym części 8R2035666G, a drugi 8R2035666C to numer HW. One się prawie zawsze od siebie różnią.
Opublikowano 14 Czerwca 20233 l Autor A warto wziąć ta jed istkw, czy lepiej szukać nowszej modelowo, znalazłem 8R2035666M 8R2035666M ale sporo drożej. Jest jakaś spora różnica między nimi? Żeby płacić prawie x2?
Opublikowano 14 Czerwca 20233 l Autor 2 godziny temu, lucasek napisał(a): Tak można to wymienić Dzięki, to mi ułatwi zakup. A jak jest z tym kablem do ekranu przechodząc z 3g low na 3g+, trzeba wymieniać czy nie (tylko poobcinać wystające części ?)?
Opublikowano 14 Czerwca 20233 l Autor o kablu chyba znalazlem, ale nie moge znaleźć na temat czy sie rozni jednostka z koncowka np B a H, wiem ze data wypuszczenia, ale czy czyms jeszcze??
Opublikowano 14 Czerwca 20233 l Poszukaj w etka po kodach wyposażenia (pr-nummer). Index, czyli literka na końcu, zmienia się w zależności np. od modelów aut, w których były montowane, rynku na jaki były przeznaczone (EU,US,CH) itd itp...
Opublikowano 3 Sierpnia 20233 l Rozwiązanie Końcówka literowa zmienia się wraz z nowszym oprogramowaniem, nie ma to aż takiego dużego znaczenia przy tych mmi.