Gość Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zauważyłem kilka aut z światłami do jazdy dziennej w halogenie, aktualnie mam dzienne jako: zwykle lampy + świeca halogeny bez włączenia przeciwmgielnych. zależy mi bardzo żeby dzienne świeciły tylko z halogenu, czy da się to zrobić bez zmiany lampy na takie 2w1?
Rob@k Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 Musiał byś dokupić moduł świateł dziennych i podpiąć pod halogeny.
Gość Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 44 minuty temu, Rob@k napisał(a): Musiał byś dokupić moduł świateł dziennych i podpiąć pod halogeny. A czy takim modułem da się zrobić tak że przykładowo. odpalam postojowe i świecą dzienne tylko z halogenu, gdy ktoś z niebieskich panów się przyczepi przekręcam włącznik świateł na te do jazdy i halegeny gasną a zostają lampy. chodzi o ten? będzie to z halogenami działać? przepraszam za głupie pytania ale jestem w tym całkowicie ciemny
Rob@k Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 Ja mam taki w passacie i działa bardzo dobrze. Tylko mam go światłach drogowych. Automat 30% moduł długich dziennych Homologacja MOD-400 za 149,99 zł z Łódź - Allegro.pl - (7127875663) ALLEGRO.PL Kup taniej Automat 30% moduł długich dziennych Homologacja kod producenta: MOD-400 z Łódź... W momencie włączenia postojowych wylancza dzienne.
Gość Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zdjęcie zapożyczone z internetu, dokładnie chodzi mi o coś takiego, a gdy się przyczepi policja to żeby się dało włączyć zwykle lampy
Gość Opublikowano 13 Lipca 2023 Opublikowano 13 Lipca 2023 A czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć jak to zrobić? Nawet odpłatnie, zrobię to sam tylko nie wiem jak się za to zabrać, troszkę czarna magia, z kogoś pomocą dam radę
Muskel1 Opublikowano 13 Lipca 2023 Opublikowano 13 Lipca 2023 9 minut temu, Frrrrr napisał(a): A czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć jak to zrobić? Nawet odpłatnie, zrobię to sam tylko nie wiem jak się za to zabrać, troszkę czarna magia, z kogoś pomocą dam radę Zepsuła Ci się wyszukiwarka Google albo YT? Jak sobie tacy ludzie jak Ty radzą w życiu? 5 sekund szukania na YT
Gość Opublikowano 13 Lipca 2023 Opublikowano 13 Lipca 2023 A czy w Leon 1m 2001r da się zrobić tak jak na filmie bez kupowania modułu ?
Muskel1 Opublikowano 13 Lipca 2023 Opublikowano 13 Lipca 2023 Nie da się. Za stary, 1M to generacja Skody Octavi 1U.
Gość Opublikowano 14 Lipca 2023 Opublikowano 14 Lipca 2023 Zamawiać z 1 zdj czy 2? Chce żeby halogen świecił a lampa nie, wydaje mi się ze to będą te gdzie pisze „headlight on, drl off” lecz wole się upewnić od mądrzejszych osób.
Gość Opublikowano 14 Lipca 2023 Opublikowano 14 Lipca 2023 Kurczę w opisie coś o przeciwmgielnych jest 😞 nie ukrywam chciałem zaoszczędzić i zamiast z linku wyżej za 150zl to te tańsze 25zl ale jak nie zadziała to jestem zmuszony zamówić z linku wyżej
Rekomendowane odpowiedzi