Opublikowano 26 Lipca 20233 l Panowie jak to wykodować poprzez vcds bo wkurza mnie strasznie ? IMG_2321.mov
Opublikowano 26 Lipca 20233 l Autor Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Nie da się, usuń przyczynę. jaką przyczynę, żadnych błędów wszystko działa
Opublikowano 27 Lipca 20233 l Autor 13 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Masz na blacie komunikat o usterce hamulca postojowego. napisałem że wszystko działa a komunikat zapala się tylko na włączonym zapłonie i otwartych drzwiach
Opublikowano 27 Lipca 20233 l Skoro się zapala to coś jest nie tak. Wrzuć pełny auto-scan to zobaczymy czy nie ma błędów.
Opublikowano 9 Sierpnia 20232 l Autor ok pełny skan pokazał błąd jak na pierwszym zdjęciu, sprawdziłem bezpiecznik i centralkę jak w opisie ma drugim zdjęciu i na bezpieczniku jest zasilanie ale na wtyczce pin 22 w centralce nie ma nic więc problem z wiązką między bezpiecznikiem a centralką ?
Opublikowano 9 Sierpnia 20232 l Wrzuć pełny auto-scan w formie pliku .txt a nie zdjęcie, na którym nawet nie widać w jakim sterowniku zapisany jest błąd. Będzie pełny auto-scan, będziemy szukać dalej.