Jump to content
IGNORED

Problemy z kierunkowskazem w A4 B5

Go to solution Solved by Langista,

Recommended Posts

Posted

Witam, mój problem jest dość nietypowy bo pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, otóz kupiłem b5 jakoś niedawno gościu mi odrazu powiedział że ma pewien mankament otóz żeby zadziałał kierunkowskaz w prawo trzeba przełączyć manetke i dodatkowo przełącznik awaryjnych również w prawo... wymieniłem przekażnik awaryjnych to wogóle nie działą kierunek w prawo tylko słychać bzyczenie przekaźnika, ma ktoś pomysł co było majstrowane? i co naprawić? 

• Solution
Posted

Możliwe że manetka padła, jakieś błędy vcds widzi?

Posted

nie sprawdzałem auto mam od miesiąca, też myślimy że manetka z mechanikiem ale dziwne bo wygląda bże ktoś przerobił przekaźnik, bo jakim cudem działa jak go się przsunie w prawo a nowy powoduje zwarcie?

Posted

jeszcze jakby sięktoś znał to problem z szyberdachem... jedna prowadnica uszkodzona elektrycznie nie chce się otworzyć a już tym bardziej zamknąć tylko uchyla i nie potrafi zaskoczyć na równo, jest awaryjne, ale żeby to zrobbić trzeba odłączyć silniczek? bo zalało mi tylne siedzeinia i bagażnik , może mi ktoś pokazać jak wyglądają prowadnice przy zamkniętym szczelnie szyber? bo u mnie są w połowie drogi i dalej nie pójdzie

Posted
W dniu 14.08.2023 o 12:52, Langista napisał(a):

Możliwe że manetka padła, jakieś błędy vcds widzi?

Posted

tak to była manetka 

Posted

Witam dziś znów padły kierunkowskazy, tzn mrugną raz i przestają tak samo awaryjne,  miesiąc temu została wymioniona manetka i przekaźnik , ma ktoś jakiś pomysł co padło tym razem?