Vagrico Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) WItam, po zmianie wersji radia z USA na EU wywaliło się radio, ściąga jedną fale, zmienić na inną nie można dodatkowo widnieje informacja ,, brak programów do wyświetlenia" Czy jest jakiś sposób, żeby to naprawić? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2023 przez Vagrico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Kto przeprowadzał konwersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Samemu robiłem, nie działa tylko ta funkcja. Słyszałem, że jest jakiś fix na to radio Edytowane 6 Września 2023 przez Vagrico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Zmieniłeś przy konwersji region z NAR na EU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Chodzi o częstotliwości w radiu? jeśli tak to zmieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Zmieniłem przed instalacją EU softu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Coś musiałeś źle wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Tak to bywa z samodzielnymi przeróbkami po drodzę wyjdzie więcej rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Dokładnie , kwiatki wychodzą po czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Myślicie, że instalacja na nowo softu pomoże? Czy problem siedzi gdzieś głębiej 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Jakiej instrukcji używałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Outline MIBWIKI.ONE Share your knowledge with fellow VAG-Heads to collectively build on the newest hacks or solutions Tej, plus tej z drive2 podaną jako źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Czy w tej instrukcji pominięto jakiś istotny krok lub jest niepoprawna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 39 minut temu, Vagrico napisał(a): Czy w tej instrukcji pominięto jakiś istotny krok Nie pominięto. Musiałeś coś źle wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Zainstalowałem soft ponownie i wszystko działa, faktycznie musiałem gdzieś popełnić błąd. Jeszcze chciałbym spytać czy istnieje możliwość zainstalowania mapy satelitarnej? Wiem, ze w wersjach po 2018 jest inny procesor i wygląda to trochę inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Jaką masz jednostkę? Z procesorem nVidia czy Qualcomm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Qualcomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 (edytowane) Teoretycznie po wgraniu softa 1329 widok satelitarny po wykupieniu licencji Audi Connect Navigation & Infotainment działa. Teoretycznie, gdyż dotyczy to aut EU. Ty masz auto z USA i tutaj Audi Connect nie będzie funkcjonowało. Edytowane 8 Września 2023 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagrico Opublikowano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Rozumiem, dziękuję za pomoc Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi