Monika.K Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 Cześć może jesteście w stanie mi pomóc Audi a4 b8 2015r A więc jeździłam samochodem radio nawigacja normalnie działało po ponownym uruchomieniu silnika radio nawigacja przestały działać na wyświetlaczu czarny ekran nic nie widać. Bezpieczniki sprawdzone wszystko jest dobrze . Jaka może być inna przyczyna?
Muskel1 Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 Trzeba podłączyć pod komputer i sczytać błędy. Przyczyn może być bardzo wiele. Bez protokołu diagnozy z komputera to zgadywanie.
H4mm3R Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 1 godzinę temu, Monika.K napisał(a): Cześć może jesteście w stanie mi pomóc Audi a4 b8 2015r A więc jeździłam samochodem radio nawigacja normalnie działało po ponownym uruchomieniu silnika radio nawigacja przestały działać na wyświetlaczu czarny ekran nic nie widać. Bezpieczniki sprawdzone wszystko jest dobrze . Jaka może być inna przyczyna? Np. uszkodzony tuner radiowy
Rekomendowane odpowiedzi