neo82 Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 Cześć wszystkim Jako że poruszałem już temat skrzypienia podczas skręcania kierownicą. Oraz kiedy naciskam na maskę czy też jazda po nierównościach lun muldach ( skrzypienie) Gosc z stacji diagnostycznej obejrzał auto i stwierdził że wachacze już złom . I tu kieruje się do Was . Lepiej kupować cały kpl wachaczy czy osobno ( w sensie co bardziej się opłaca) . Poza tym jakiej firmy kupować. . Może jakieś linki - mile widziane . W internecie widzę kilka opcji Master soprt Febi Lemforder Patrząc na cenę lemfordera ( Ok 2600 ) na razie chyba podziękuję. Proszę o radę
george Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 Co do zakupu to zdecydowanie całość. RTS to średnia półka cenowa. 1
A4b6quattro Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 Proponuje jeszcze Meyle HD , jak dla mnie są dobre. Mam je u siebie .Ostatnio zmieniałem kompletny tył, tylną oś też Meyle, razem z poduszkami wózka i tulejami zwrotnic .Master sport, słyszałem że są bardzo słabe, Febi miałem trzy lata wytrzymały .Lemforder nie miałem ,ale słyszałem że jest też dobry ale drogi.
george Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 1 godzinę temu, A4b6quattro napisał(a): Proponuje jeszcze Meyle HD , jak dla mnie są dobre. Mam je u siebie .Ostatnio zmieniałem kompletny tył, tylną oś też Meyle, razem z poduszkami wózka i tulejami zwrotnic .Master sport, słyszałem że są bardzo słabe, Febi miałem trzy lata wytrzymały .Lemforder nie miałem ,ale słyszałem że jest też dobry ale drogi. Co prawda trochę cenowo jeszcze dzieli MeyleHD od Lema, ale już bliżej 2k. Ile zrobiłeś na nich km?
A4b6quattro Opublikowano 29 Września 2023 Opublikowano 29 Września 2023 Około 50tyś. I jak narazie nic nie puka ,nic nie stuka.W pażdzierniku mam przegląd, wiec zobaczymy na szarpakach.
Rekomendowane odpowiedzi