walden1995 Opublikowano 29 Września 2023 Opublikowano 29 Września 2023 Witam . Problem zaczął się kilka dni temu . Radio w audi a4 B8 2008 rok przestało działać . W trakcie jazdy potrafiło wielokrotnie znikać wraz z panelem sterowania radia . Gdy nie działa radio , nie działa również centralny zamek z prawej strony auta , oraz zamykanie i otwieranie szyb tylnych i przednich pasażera . Nie pali się nawet podświetlenie przycisków opuszczania szyb . Gdy radio się włączy i próbuje otworzyć szybę gwałtownie wyłącza się radio i cała elektryczność prawej strony samochodu znika . Bezpieczniki sprawdzone nie wiem co dalej robić . Proszę o pomoc
Muskel1 Opublikowano 29 Września 2023 Opublikowano 29 Września 2023 4 godziny temu, walden1995 napisał(a): nie wiem co dalej robić Podłączyć pod komputer, wykonać pełny auto-scan i go tutaj wrzucić.
jerk22 Opublikowano 29 Września 2023 Opublikowano 29 Września 2023 W/g mnie, masz zaśniedziałe przewody masowe, a że jest ich dużo- zacznij od przesmarowania ich styków wazeliną, tych najgrubszych.
Rekomendowane odpowiedzi