Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Problem z tylnymi głośnikami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam problem z uruchomieniem tylnych glosnikow... mam nieoryginalne radio JVC na plyty wczesniej bylo Audi chorus 2 kanałowe.. postanowilem sie dzis do tego zabrac i zaczalem rozbierac tapicerke w tylnych drzwiach zeby w ogole zobaczyc czy mam glosniki no i okazoalo sie ze sa wiec niby ok ale mam problem z jednym gniazdkiem (czarne gniazdko). poniewaz nigdzie nie jest podlaczone wiec wyglada jak by bylo cos rozlaczone ale nie wiem czy ta wtyczka jest potrzebna poniewaz niebieska jest podpieta i przewod jest poprowadzony. czytałem na naszym forum i wychodzi na to ze niby mam wzmacniacz w tylnych golsnikach czy tak?? czy ten wzmacniaczyk jest na jednym glosniku?? pomozcie mi sie z tym uprac. pozdr

sany3118.jpg

Opublikowano

Wzmacniacz oryginalnie zamontowany jest na lewym głośniku w tylnej półce

Opublikowano
  • Autor

hmm no wlasnie to jest foto z tylnych lewych drzwi( za kierowcą) i tam zadnego wzmacniacza nie znalazlem...wiec jak z tym jest a co z tym czarnym gniazdkiem???

Opublikowano

ale nie chodzi o głośnik w tylnych drzwiach tylko o lewy głośnik w półce tylnej

Opublikowano
  • Autor

półka???? ja mam sedana a tam pólki raczej nie ma. oryginalnie mam 6glośnikow 4 sredniotonowe w drzwiach i 2 wysokotonowe w przednich drzwiach. Panowie ale co z ta wtyczka co mam zrobic zeby tyl zagral. czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz :) a narazie musze spadac do pracy pozdr i milego dnia :>

Opublikowano

chodzi o półkę za siedzeniami pasażerów jak są tam zamontowane głośniki to pod lewy głośnik jest podwieszony wzmak i jak otworzysz bagażnik to go widać ale jak nie masz tych głośników to może nie masz wzmacniacza....

poczytaj jeszcze tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t62434.0.html;highlight=nie+grają+tylne+głośniki

Opublikowano
  • Autor

wiec jak to jest mam ten wzmacniacz czy nie ?????? no i co z ta czarna wtyczka na zdjeciu nie musi byc do czegos podlaczona przypominam ze nie mam glosnikow w tylnej półce......prosze o odpowiedz [br]Dopisany: 04 Maj 2009, 23:40_________________________________________________mistrzowie i jak nikt mi nie możne pomóc??? nikt nie ma 6glosnikow w aucie ?? prosze pomozcie mi zlokalizowac gdzie znajduje sie ten wzmacniacz... aha no i jeszcze jedno jak podlaczylem stare radio oryginalne chorus to i tak nie grały mi tylne glosniki ;/ aaa i jeszcze jedno mam 3 kostki iso i wszystkie sa koloru czarnego jedna jest od zasilania druga od glosnikow a z trzeciej dluzszej czarnej dochodza 3przewody a nie wiem gdzie ida.

ps . moglby mi ktos przeslac schemat instalacji audio do mojej audiczki z 6glosnikami bez glosnikow w tylnej polce albo powie jak sie z tym uporac??? bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

Witam

Podłącze sie do tematu ale u mnie mam ori radyjko chours na kasetke i nie graja mi tylne głośniki wczesniej przerywały a teraz wcale nie grają, mam Avanta i z tyłu w bagażniku za tapicerka mam jeszce jeden głośnik i on też nie gra, miał ktoś podobny przypadek?[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 17:51_________________________________________________Koledzy napiszcie coś wyczytałem że zalianie tylnych głośników jest z wzmiacniacza który jest w bagażniku, co w nim się mogło skopcic?