Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

osłona na kolana z tyłu siedzeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów:-)

Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam pytanie odnośnie obudowy plastikowej siedzeń przednich. W starszych modelach oprócz obudowy jest także siatka dla pasażerów z tyłu. W moim E8 nie ma tej siatki. Poprzedni właścicel przewoził coś za przednimi siedzeniami i obudowy te uległy porysowaniu. Wpadłem więc na pomysł aby troszkę je odświerzyć:-)

Mam na myśli malwanie albo oddanie di tapicera w celu obicia jakimś materiałkiem:-)

Poje pytanie brzmi...czy ktoś z Was demontował te obudowy i czy jest to wykonalne??:-)

Pozdrawiam i proszę o odpowedź.

Maxfly

Opublikowano

Zdemontować się da na pewno.Widziałem u kumpla jak miał to pościagane.Ale powiem szczerze , jak to się demontuje to nie wiem.Zapewne jest to na jakichś zatrzaskach

A ta siateczka , to jest opcja dodatkowa , bo ja u siebie tez jej nie mam :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź...patrzę na to zdjęcie Twojej A4 i intrygują mnie lusterka...to nakładki czy nowe lusterka?? Jeśli nakładki to gdzie i za ile??:-)

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź...patrzę na to zdjęcie Twojej A4 i intrygują mnie lusterka...to nakładki czy nowe lusterka?? Jeśli nakładki to gdzie i za ile??:-)

Pozdrawiam

To na zdjęciu to S4.Lusterka od S4 to koszt ponad 1000zł.Natomiast obudowy lusterek z InPro to koszt 350-400zł.Co do nakładek to nie polecam , bo to porażka.

Ja u siebie mam jeszcze seryjne lusterka , ale w planach jest zmiana na takie jak w S4 :cool:

Opublikowano
Mam na myśli malwanie albo oddanie di tapicera w celu obicia jakimś materiałkiem:-)

Poje pytanie brzmi...czy ktoś z Was demontował te obudowy i czy jest to wykonalne??:-)

Pozdrawiam i proszę o odpowedź.

Maxfly

W B5 od spodu są o ile dobrze pamiętam 2 śrubki, które trzymają ten cały plastik z tyłu oparcia. U mnie są siateczki :mrgreen:

Opublikowano

Masz rację ;) Od spodu są dwa wkręty (demontowałem we wakacje) i póżniej trzeba to od dołu odchylać ;) U góry są wewnątrz chyba takie zaczepy o ile dobrze pamiętam ale jak odkręcisz te wkręty i zaczniesz od dołu odchylać to wszystko pięknie wyjdzie i nie jest to specjalnie skomplikowane ;)