Michal97 Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Witam. Dołożyłem skrętny xenon do a4 b7 (wcześniej były zwykle h7). MCE zakodowane, grupa 55 również widzi sterownik AFS. Światła robią test przy włączeniu, adaptacje poziomowania również wykonałem. Problemem jest to ze nie działa mi skręt podczas jazdy. Showroom efect w kanale 20 w adaptacjach idzie włączyć ale nic to nie daje. W momencie adaptacji poziomowania brak błędów w sterowniku teraz widzę ze pojawił się błąd 02769 który mówi o usterce mechanicznej lewej lampy (która podczas testu działa normalnie). Ten błąd jest powodem ze skręt nie odpali pomimo ze lampa wykonuje test podczas włączenia światła? Trochę forum poczytałem i widzę ze @Muskel1 może znać odpowiedz na moje pytanie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4mm3R Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Błąd lampy = nie działa system AFS Warto też zapoznać się z regulaminem i przywitać przed założeniem pierwszego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muskel1 Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 1 minuta temu, H4mm3R napisał(a): Błąd lampy = nie działa system AFS Dokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal97 Posted November 20, 2023 Author Share Posted November 20, 2023 Dzięki panowie. Nowe (inne) lampy już jadą wiec dam znać czy się udało. Wątek powitalny już uzupełniony!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts