Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z odpaleniem A4 B5 1.6 ADP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie jestem tutaj nowy i chciałem dowiedzieć się na tematu błędu 65535 ..... jednego dnia wsiadłem do samochodu odpaliłem go normalnie pojechałem i wróciłem beż żadnych problemów a na drugi dzień już nie mogłem auta odpalić kręciłem kręciłem i nic .. dodam im iska na każdej świecy jest przewody zaplonowe wymienione , przekaznik zapłony też wymieniony filtr wymieniłem cewka wporzadku , bezpieczniki też dobre są pompa paliwa chodzi prawidlowo.. kopulka wymieniona była pasek rozrządu na swoim miejscu.. proszę o jakieś wskazówki bo już idzie 5 dzień jak mecze się z tym 

20231220_203015.jpg

Rozwiązane przez Langista

Przejdź do rozwiązania
Opublikowano
  • Rozwiązanie

65535 to kod uszkodzonego sterownika, musiała się do środka nalać woda. Rozbierz podszybie i sprawdź jak wygląda w środku obudowy ECU.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Langista napisał(a):

65535 to kod uszkodzonego sterownika, musiała się do środka nalać woda. Rozbierz podszybie i sprawdź jak wygląda w środku obudowy ECU. Właśnie wczoraj ten sterownik rozebrałem j jak na moje oko to wszystko wporzadku z nim ale kupiłem drugi i dziś ma właśnie przyjść więc porównam sobie mam nadzieję że to będzie to . Podsyłam zdjęcie swojego sterownika

17032196068807467255262101685951.jpg

17032196396024820341061546315139.jpg

20231222_053121.jpg

Opublikowano
  • Autor
18 godzin temu, Langista napisał(a):

65535 to kod uszkodzonego sterownika, musiała się do środka nalać woda. Rozbierz podszybie i sprawdź jak wygląda w środku obudowy ECU. Właśnie wczoraj ten sterownik rozebrałem j jak na moje oko to wszystko wporzadku z nim ale kupiłem drugi i dziś ma właśnie przyjść więc porównam sobie mam nadzieję że to będzie to . Podsyłam zdjęcie swojego sterownika

15 godzin temu, seba93 napisał(a):

17032196068807467255262101685951.jpg

17032196396024820341061546315139.jpg

20231222_053121.jpg

Temat można zamknąć 

Opublikowano
  • Autor

Można zamknąć temat

Opublikowano

Co rozwiązało problem? 

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Langista napisał(a):

Co rozwiązało problem? 

Ogólnie jeszcze nie rozwiązałem problemu . Bo blokuje mi immobilizer.... ale pisałem do znajomego i jego mechanik powiedział że nie dokonca może oznaczać uszkodzony sterownik .. on go podepnie pod vag i będzie wszystko wiedział i przy okazji zrobi immobilizer także dopiero coś będzie wiedział po świętach lub dalej .. 

Opublikowano
  • Autor

Temat można zamknąć problem rozwiązany.  Problem okazał się palec od aparatu zapłonowego :) wymieniłem na nowy . A dodam od siebie że ten błąd sterownika zniknął i wcale nie był sterownik uszkodzony . Pozdrawiam