Muskel1 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Musisz sprawdzić czy silniczki przestawiają klapy.
Stolkien Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2024 Dysponujesz może opisem która klapa jest od czego? Na moje oko wszystkie działają. tzn te które widzę i mam do nich dostęp.
Barteczko Opublikowano 18 Listopada 2024 Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) @Stolkien Rozwiązałeś jakoś temat? U mnie jest bardzo podobnie, z tyłu leci bardzo zimne powietrze. Edytowane 18 Listopada 2024 przez Barteczko
Barteczko Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Cześć, nagrzewnica była zapchana jakimś glutem, wymiana około ~3h. Użyłem nagrzewnicy Nissens i można saunę robić. A z tłu grzeje tylko pod fotelami, taka specyfika tego modelu.
mati0618 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Trudny dostęp? Da się wymienić bez zdejmowania deski?
sopel1916 Opublikowano Wtorek o 13:21 Opublikowano Wtorek o 13:21 Hej podpne sie pod temat, dzis rano zauwazylem ze nie mam ciplych nawiewow. nie jak koledzy w temacie ze gdzie nie wieje, tylko u mnie jest calkowity brak cieplego nawiewu, mam dodtakowo ogrzewanie postojowe ale ono nie dziala. Co moze byc przyczyna? silniczek od wpuszczania ciplego powietrza czy cos innego?? nie mam mozliwosci zrobienia badania auta,
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 13:29 Opublikowano Wtorek o 13:29 To z fusów nie wywróżymy. Jedź do kogoś mającego VCDS, wykonaj pełny auto-scan i go tutaj wrzuć.
sopel1916 Opublikowano Wtorek o 13:56 Opublikowano Wtorek o 13:56 nie mam takiej mozliwosci zeby zrobic takie badanie w tej chwili, dopiero za 1,5 miesiaca jak bede w PL na urlopie, dobrze ze mamy lato i tego ogrzewania nie potrzebuje na chwile obecna, Chcialem po prostu dowiedziec sie lub jakos sprawdzic co moze byc nie tak...
sopel1916 Opublikowano Wtorek o 14:09 Opublikowano Wtorek o 14:09 troche bariera jezykowa, slownicstwo zwiazane z mechanika nie jest mi znane, jak juz nie mam wyjscia odwiedzam warsztat ...
sopel1916 Opublikowano Wtorek o 15:57 Opublikowano Wtorek o 15:57 nie nie okolice 60 km do Erfurtu, wiec ciezko o Polaków w okolicy
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 16:07 Opublikowano Wtorek o 16:07 W moim podpisie masz linka z mapką użytkowników oryginalnych VCDS. Wpisujesz tam w wyszukiwarce miejscowość lub kod pocztowy i pokaże Ci na mapie użytkowników w okolicy. Z tego co widziałem w okolicy Erfurt masz 3, z czego 2 mają HEX V2, czyli odpowiednie dla B9. Jak klikniesz na użytkownika, to możesz mu wysłać prywatną wiadomość i umówić się na zrobienie pełnego auto-scanu. Nie powinno być to droższe niż 10-15 €. Ja też jestem tam na tej mapie Tutaj screen z mapki w okolicy Erfurt
sopel1916 Opublikowano Wtorek o 16:21 Opublikowano Wtorek o 16:21 ok wielkie dzieki zaraz sobie sprawdze
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 17:06 Opublikowano Wtorek o 17:06 (edytowane) Jeżeli mogę Ci któregoś z nich polecić, to napisz do @Ilversgehovener. On się zna na materii. Jesteśmy też tam na niemieckim forum VCDS. Mogę mu z forum VCDS pw wysłać, że uderzysz do niego. Edytowane Wtorek o 17:06 przez Muskel1
sopel1916 Opublikowano Wtorek o 19:57 Opublikowano Wtorek o 19:57 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Jeżeli mogę Ci któregoś z nich polecić, to napisz do @Ilversgehovener. On się zna na materii. Jesteśmy też tam na niemieckim forum VCDS. Mogę mu z forum VCDS pw wysłać, że uderzysz do niego. Napisałem do kogoś innego z miejscowości Eisfeld bo to dużo bliżej niż pod Erfurtu
sopel1916 Opublikowano Wtorek o 20:10 Opublikowano Wtorek o 20:10 Jak nie odp to napiszę do tamtego z Erfurtu, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi