Sylek Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Witam poszukuje jakiegoś sprawdzonego mechanika dla mojej s4 b8 w Gdańsku bądź w okolicach narazie chodzi tylko o uszczelnienie ale również na przyszłość też się przyda także jakby ktoś miał kogoś godnego polecenia to z chęcią się doinformuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiA6 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Allmotors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca W dniu 16.01.2024 o 22:39, Sylek napisał(a): Witam poszukuje jakiegoś sprawdzonego mechanika dla mojej s4 b8 w Gdańsku bądź w okolicach narazie chodzi tylko o uszczelnienie ale również na przyszłość też się przyda także jakby ktoś miał kogoś godnego polecenia to z chęcią się doinformuję. skad CI cieknie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylek Opublikowano 23 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca Ciężko tak dokładnie określić ale jak byłem pod nim to widać że bardziej z góry leci jeden mechanik mi powiedział że raczej bez wyciągnięcia motoru się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Czasami wystarczy zdemontować kompresor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi