Bary1983 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Czym różnią się elementy zawieszenia i układu kierowniczego i w jakich wersjach silnikowych są różnice w Audi A4 B5?
Bary1983 Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 Czyli benzyna 1,6 , 1,8 , 1,8T i TDi mają takie same podzespoły zawieszenia oraz części układu kierowniczego, maglownicę itd?? A jak ze skrzynią biegów?? Chodzi mi głównie o te wersje nie licząc quattro...
Piter504 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 zawieszenie w quattro to normalne ze inne, a w wersjach silnikowych w ośkach jest normalnie, tylko rs4 ma inaczej bo jest szerszym autem, nie wiem czy s4 też nie ma dłuższych wahaczów, ale myślę że nie, choć powinny być choćby wzmocnione jak w rs, należało by się.. Czyli benzyna 1,6 , 1,8 , 1,8T i TDi mają takie same podzespoły zawieszenia oraz części układu kierowniczego, maglownicę itd?? A jak ze skrzynią biegów?? Chodzi mi głównie o te wersje nie licząc quattro... co do pytanka, to tak zawiecha ta sama, skrzynie biegów są różne, diesel na pewno ma inne, nie wiem czy 1.6 i 1.8 mają tą samą skrzynię ale 1.8T ma inną niż te 2 na pewno...
Rekomendowane odpowiedzi