Damjan Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Cześć. Muszę kupić dekielki takie jak na zdjęciu, ale nie znam numeru OE. Zna ktoś i może podać. Felga 16 cali. Średnica zewnętrzna miejsca na dekiel ma 60 mm. Nr fabryczny felgi to 4G0071496 Edytowane 18 Lutego przez Damjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel13362 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Sprawdź 4B0601170 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 8T0 601 170 taki numer dekielka powinien pasować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damjan Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Po wpisaniu powyższych numerów w google i na allegro wyskoczyła mi jeszcze jedna propozycja z numerem 8WO 601 170. Wymiarowo powinien pasować bo zmierzyłem otwory w feldze i zewnętrzny wynosi około 60-61 mm a montażowy 57-58 mm (mierzyłem miarką). Kapselki mają chromowaną obwódkę jak te w moich poprzednich felgach. Fajnie wyglądają. No i cenowo (za używki w ładnym stanie) jest też ok bo za komplet wychodzi 80-90 zł. Chyba już wiem co kupię. Dziękuje za pomoc 😉 Edytowane 25 Lutego przez Damjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi