Jim112 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Witam jestem zainteresowany zakupem audi a4 B8 2012 170km. Szukam opini o tym modelu czy warto. Proszę o poradę. UZZZ8K6DN0035xx Edytowane 27 Marca przez Jim112
Archiwum Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Godzinę temu, Jim112 napisał(a): Witam jestem zainteresowany zakupem audi a4 B8 2012 170km. Szukam opini o tym modelu czy warto. Proszę o poradę. UZZZ8K6DN003501 To będzie ta? Audi A4 LIFT 100% Bezwypadkowa Xsenon Navi Nowy Rozrząd Opłacona Super Stan Sędziszów Małopolski • OLX.pl WWW.OLX.PL 41 900 zł: Na wstępie chce zaznaczyć iż na OTOMOTO jest duże więcej zdjęć, dla oglądających na OLX wystarczy wejść na OTOMOT by zobaczyć cała galerie Zdjęć ! Witam mam do sprzedania przepiękne... widziałem gość handluje takimi właśnie w benzynie i nie głupich cenach przy okazji ale nie wiem jaki sekret mają te jego auta
Jim112 Opublikowano 27 Marca Autor Opublikowano 27 Marca Jutro jadę po nią, i jest myśleniówa 🤔czy warto? Psełdo vertical to nic ciekawego nie powie. Fachowcy z forum więcej ogarniają, dla te piszę, pozdro
Antek50 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 10 godzin temu, Jim112 napisał(a): Jutro jadę po nią, i jest myśleniówa 🤔czy warto? Psełdo vertical to nic ciekawego nie powie. Fachowcy z forum więcej ogarniają, dla te piszę, pozdro Lepiej kupić historie z aso niż jakieś verticale car .. HISTORIA SERWISOWA VIN SPRAWDŹ PRZEBIEG Seat Skoda VW Audi USA KANADA za 55 zł z Warszawa - Allegro.pl - (15044564548) ALLEGRO.PL Kup taniej HISTORIA SERWISOWA VIN SPRAWDŹ PRZEBIEG Seat Skoda VW Audi USA KANADA z Warszawa na Allegro.pl, za... HISTORIA SERWISOWA VIN SPRAWDŹ PRZEBIEG AUDI VW Raport PDF Wypadki VAG za 45 zł z Warszawa - Allegro.pl - (14845496707) ALLEGRO.PL Kup taniej HISTORIA SERWISOWA VIN SPRAWDŹ PRZEBIEG AUDI VW Raport PDF Wypadki VAG z Warszawa na Allegro.pl, za 45 zł...
Rekomendowane odpowiedzi