marcelinio86 Opublikowano 29 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca To chyba pozostaje czekać na odpowiedź z Niemiec. Razi mnie też brak Bang & Olufsena. Jest tylko 8 głośników, bez soobofera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Będziesz musiał jednak poczekać albo na odpowiedź sprzedającego, albo aż auto dotrze do salonu. Tutaj już raczej nic nie ustalimy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinio86 Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam Panowie, Zamykając poruszony przeze mnie temat. Otrzymałem szczegółową specyfikację auta i fotele mają funkcje masażu. Jak się dowiedziałem nie zostało to doposażone tylko jest jednym z elementów pakietu "edition one", który zawiera w sobie pewne dodatki. Jak widać nie zawsze rozkodowanie VIN mówi nam całą prawdę o pojeździe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia To dobrze, że się wyjaśniło. Jaki kod wyposażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinio86 Opublikowano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Mam specyfikację z Niemiec, ale nie widzę tam kodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia No to akurat widzę, pneumatyka odcinka lędźwiowego i funkcja masaży w przednich siedzeniach. Myślałem, że może po prawej lub lewej stronie opisu będzie widniał kod wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi