marekwmarekw Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Siemka, szukam miski olejowej 06B103601CF, nigdzie w Polsce nie mogę znaleźć, z za granicy koszt z wysyłką to jakieś 600 zł za używkę a ew zwrot na mój koszt za 150 zł, pytanie czy ktoś ma w Polsce na sprzedaż ? I też pytanie wg mojego mechanika do 06B103601CF nie ma zamienników może ktoś coś wie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia tu patrzyłeś ? Miska olejowa - ORYGINAŁ - 06B 103 601 CF - AUDI / SEAT - z otworem na czujnik :: MOTOPLATFORMA.COM MOTOPLATFORMA.COM ORYGINAŁ - miska olejowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwmarekw Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 12.04.2024 o 20:13, OLIVER napisał(a): tu patrzyłeś ? Miska olejowa - ORYGINAŁ - 06B 103 601 CF - AUDI / SEAT - z otworem na czujnik :: MOTOPLATFORMA.COM MOTOPLATFORMA.COM ORYGINAŁ - miska olejowa Za takie pieniądze to podziękuje, to jest auto na dojazdy do pracy... to szukam budżetowych opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi