Adasko1234567 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Mam taki błąd ktoś może pomóc silnik 2.0 tfsi 252km
Muskel1 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Masz nie jeden tylko 5 błędów i to tylko w tym sterowniku. Wrzucamy zawsze pełny auto-scan ze wszystkich sterowników, a nie zdjęcie, z którego nic nie wynika.
Adasko1234567 Opublikowano 30 Kwietnia Autor Opublikowano 30 Kwietnia Jest tylko jeden błąd reszta była po zmianie pompy wody
Muskel1 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Coraz lepsze te zdjęcia. W czym problem wrzucić pełny auto-scan ? To Ty szukasz tu pomocy, jak chcesz ją otrzymać to współpracuj.
Adasko1234567 Opublikowano 30 Kwietnia Autor Opublikowano 30 Kwietnia 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Coraz lepsze te zdjęcia. W czym problem wrzucić pełny auto-scan ? To Ty szukasz tu pomocy, jak chcesz ją otrzymać to współpracuj.
Muskel1 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Dobra, widzę, że nic z tego nie będzie. Powodzenia w szukaniu przyczyny.
Adasko1234567 Opublikowano 30 Kwietnia Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Dobra, widzę, że nic z tego nie będzie. Powodzenia w szukaniu przyczyny. Taki mam bład zdjęcia od kolegi mam jaki jest zdjęcie potrzebne
Elhape Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja W dniu 30.04.2024 o 18:50, Muskel1 napisał(a): Wrzucamy zawsze pełny auto-scan ze wszystkich sterowników, a nie zdjęcie, z którego nic nie wynika. Podłączasz vcds, robisz pełny auto scan, zapisujesz wynik do pliku txt i wrzucasz ten plik do posta.
Rekomendowane odpowiedzi