Dany6503 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Witam sprawdziłem inną kartę w menu cały czas ten sam komunikat . W inżynierii widzi kartę sd ale nic nie da się zrobić
Muskel1 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Wyciągnij bezpiecznik od 5F, może się coś zawiesiło.
Dany6503 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Po wyciągnięciu bezpiecznika nic się nie zmienia ta sama sytuacja.
Dany6503 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Wystarczy na nowo samym aktywatorem congo czy cały firmware ?
Dany6503 Opublikowano Czwartek o 06:43 Opublikowano Czwartek o 06:43 A czy ten aktywator wstawiony przez Ciebie to MHS2 Delphi Sd activator by congo ? Tak zaleca na stronie mibhelper. A ten pobrany z początku posta wyskakuje że jest ok ale nie działa . Chyba że mam złe mapy
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 06:56 Opublikowano Czwartek o 06:56 Ostatnia wersja map do tej jednostki to P350
Dany6503 Opublikowano Czwartek o 19:52 Opublikowano Czwartek o 19:52 Oki zadziałałem na nowo aktywator format i na nowo mapy . Dzięki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi