Pieterb Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Pomoże ktoś gdzie szukać, dodam tylko że zaglądałem do skrzynki na podszybiu i jest tam sucho. Pierwszy raz zrobiło to w sobotę później chwilę niby dobrze a dziś już tylko wjechałem na posesję o już tak został. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam Ps tam gdzie w sterowniku nie było błędy to usunąłem. Log-WAUZZZ8E07A172323.txt Edytowane 11 Czerwca przez Pieterb
Fazii Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Brakuje stałego zasilania z aqu na sterownik. Posprwadzaj połączenia czerwonego przewodu w skrzynce ECU oraz pod kierownicą
Pieterb Opublikowano 11 Czerwca Autor Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Będę jutro poszukiwał. A co to ten aqu?😋 Ps a dobra juz zacząłem że chodzi o akumulator pewnie. Edytowane 11 Czerwca przez Pieterb
Pieterb Opublikowano 11 Czerwca Autor Opublikowano 11 Czerwca Już myślami że to może być kostka stacyjki ale te błędy mnie trochę zmyliły, że zwarcie do masy. Ale jestem już po jej podmianie na inną niby sprawną i dalej nic.
Pieterb Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) No i dziś auto "prawie" pali więc moje poszukiwania nadaremne. Ale prawie to coś dziwnego zaobserwowałem że jak po przekręceniu kluczyka na zapłon startuje pompa paliwa i w tym czasie kiedy ona jeszcze pracuję zapne rozrusznik to zapala ale kiedy poczekam że pompa po nabiciu ciśnienia się wyłączy i wtedy daje rozrusznik to ni huhu nie odpala. Edytowane 12 Czerwca przez Pieterb
Pieterb Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca A ecu jak odepne wtyczki nic mi się tam nie wysypie. Znaczy pod odpięciu i ponownym podpięciu wsio będzie śmigać jak przed? Bo tak poza tym nic tu takiego nie widać.
Pieterb Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Na razie auto pali więc hgw. Obserwuję i staram się blisko nią poruszać by mi gdzieś daleko nie odmówiła posłuszeństwa. Na sterowniku napięcie Aku jest chodź vcds pokazuje spadek ok 0,6 V.
Rekomendowane odpowiedzi