elemental1 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Witam. Chciałbym się poradzić odnośnie katalizatora. Bo właśnie auto nie przeszło mi przeglądu odnośnie norm emisji spalin i muszę wymienić mój obecny JMJ1090954. Normy przekroczyłem ponad 100%, bo miało być do 20 a miałem z 45. Znalazłem takie coś na allegro: allegro.pl ALLEGRO.PL (NTY KAT-VW-006 Katalizator) według Katalizator do AUDI A4 (8EC, B7) 2.0 130KM - INCAR.pl INCAR.PL Pasuje. Czy macie Państwo jakieś doświadczenie z tym katalizatorem bo przy obecnym codziennie wywala mi błąd P0402. Czy warto brać ten katalizator aby pozbyć się błędu i przejść tą kontrole w stacji diagnostycznej? Dziękuje
elemental1 Opublikowano 19 Czerwca Autor Opublikowano 19 Czerwca nie dam 6000 zł za katalizator do auta wartego 12000 ludzie
elemental1 Opublikowano 19 Czerwca Autor Opublikowano 19 Czerwca znalazlem jeszcze taki Just a moment... WWW.CZESCIAUTO24.PL
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Dodatkowo najpierw należy pozbyć się przyczyny spalania oleu bo nowy kat też długo nie pożyje. Być może masz też źle dostrojone LPG (za uboga mieszanka) i co za tym idzie za wysoką temp. spalin, co prowadzi do stopienia wkładu kata. Edytowane 19 Czerwca przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi